Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Μπλόκο" στην πρόσληψη προσωπικού στο νοσοκομείο Γιαννιτσών από το ΑΣΕΠ

Ανακοινώνουμε ότι η αριθ./Γ1οικ.6472/18.07.2017 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου για ανάγκες εστίασης του Γ.Ν.Πέλλας-Ν.Μ.Γιαννιτσών, ενός (1) ατόμου ειδικότητας Υ.Ε. προσωπικού εστίασης (τραπεζοκόμος) για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας-Ν.Μ.Γιαννιτσών κατόπιν της αριθμ.16820/2017/1/2017 έγγραφης οδηγίας του ΑΣΕΠ ακυρώθηκε.
Η υπηρεσία μας προσεχώς θα ανακοινώσει μετά την έγκριση του ΑΣΕΠ τη νέα Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μίας(1) θέσης προσωπικού εστίασης – ειδικότητας ΥΕ Τραπεζοκόμος.
Η παραπάνω Προκήρυξη θα γνωστοποιηθεί προκειμένου να λάβουν γνώση όλοι οι ενδιαφερόμενοι α. σε δύο(2) τοπικές εφημερίδες β. στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Γιαννιτσών γ. στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου δ. στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας.
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΟΥ ΓΝ ΠΕΛΛΑΣ – ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΔΡΙΣΛΗΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…