18.10.17

"Μπλόκο" στην πρόσληψη προσωπικού στο νοσοκομείο Γιαννιτσών από το ΑΣΕΠ

Ανακοινώνουμε ότι η αριθ./Γ1οικ.6472/18.07.2017 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου για ανάγκες εστίασης του Γ.Ν.Πέλλας-Ν.Μ.Γιαννιτσών, ενός (1) ατόμου ειδικότητας Υ.Ε. προσωπικού εστίασης (τραπεζοκόμος) για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας-Ν.Μ.Γιαννιτσών κατόπιν της αριθμ.16820/2017/1/2017 έγγραφης οδηγίας του ΑΣΕΠ ακυρώθηκε.
Η υπηρεσία μας προσεχώς θα ανακοινώσει μετά την έγκριση του ΑΣΕΠ τη νέα Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μίας(1) θέσης προσωπικού εστίασης – ειδικότητας ΥΕ Τραπεζοκόμος.
Η παραπάνω Προκήρυξη θα γνωστοποιηθεί προκειμένου να λάβουν γνώση όλοι οι ενδιαφερόμενοι α. σε δύο(2) τοπικές εφημερίδες β. στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Γιαννιτσών γ. στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου δ. στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας.
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΟΥ ΓΝ ΠΕΛΛΑΣ – ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΔΡΙΣΛΗΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.