Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ισοπαλία του Αλμωπού στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή (βίντεο)


Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Ηρακλής και Αλμωπός Αριδαίας σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 4η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο «Γηραιός»  έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο 44΄όταν ο Ιωαννίδης σούταρε αλλά ο Καραγιαννίδης απέκρουσε σε κόρνερ.Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 39΄λόγω αποβολής του Μεντί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κυανόλευκοι» αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ της ομάδας του Αλμωπού χωρίς να καταφέρουν κάτι παραπάνω με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Μούδιος (46΄ Ανδρεάκος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαββελίδης (61΄ Καστριτσέας), Δραγάνης (72΄ Κατσούλης).

Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Σαμαρόπουλος, Πετρίδης (82' Tσόλκας), Χαρίσης (69' Πολύζος), Ελευθεριάδης (90' Ιορδανίδης), Μούλας, Μεντής, Θόρια, Κριστιάνο Μεντί, Παπαγεωργίου (58' Γ.Ελευθεριάδης).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.