Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα η συζήτηση στα Γιαννιτσά για το νέο ασφαλιστικό σύστημα


Το ΙΝ.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε. Περιφερειακό Παράρτημα Κ. Μακεδονίας – Βέροια σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας και τη συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Πέλλας, της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Πέλλας και του 4ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σας προσκαλούν την Τετάρτη 11/10/2017 & ώρα 18:30 μ.μ. σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

«Οι βασικές μεταρρυθμίσεις του Κοινωνικοασφαλιστικού Συστήματος μετά το Ν.4336/2015 και το Ν.4387/2016 - Ενοποίηση Ταμείων – Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης – Πλασματικά Έτη - Παράλληλη Ασφάλιση – Απασχόληση Συνταξιούχων – Συντάξεις Θανάτου»

στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας (Λιάπτση 7, Γιαννιτσά)

Η εκδήλωση οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 1 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.