Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΠΕ Πέλλας προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην έκθεση «Mercato – Mediterraneo»

Στη θεματική έκθεση «Mercato – Mediterraneo», η οποία πραγματοποιείται 23 – 26 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο της Ρώμης συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.
Το περιεχόμενο της έκθεσης περιλαμβάνει την προβολή των προϊόντων που απαρτίζουν τη μεσογειακή διατροφή, ενώ, οι θεματικές ενότητες αναφέρονται στον πολιτισμό των σιτηρών, στο θαλάσσιο πολιτισμό, στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και την ελιά, όπως, επίσης, σε διάφορα προϊόντα και θεματικούς δρόμους, άξονες που θα πλαισιώνονται από σεμινάρια και εκδηλώσεις μαγειρικής.
Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή στη συγκεκριμένη
έκθεση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προσκαλεί τις επιχειρήσεις αγροδιατροφικού χαρακτήρα που βρίσκονται στα διοικητικά της όρια και επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Π.Κ.Μ., να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη συνημμένο Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.


Η συμμετοχή κάθε επιχείρησης κοστολογείται στα 500 € και παρέχονται σε κάθε εκθέτη χώρος 5-7 τμ, μία (1) επιδαπέδια βιτρίνα (50εκ Χ 100εκ Χ 100εκ) με γυάλινο εκθετήριο (25εκ), ένα (1) σκαμπό (κάθισμα 37εκ Χ 42εκ). Επίσης υπάρχει και κοινόχρηστος χώρος με τραπέζια συναντήσεων και κεντρική αποθήκη.
Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι:
Πέμπτη-Σάββατο 10:00-22:00 & Κυριακή 10:00-20:00
Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία
εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Όσες επιχειρήσεις
συμμετέχουν με ευαλοίωτα προϊόντα θα πρέπει να μεριμνήσουν για δικό τους ψυγείο. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης έξτρα εξοπλισμού σύμφωνα με το συνημμένο κατάλογο. Το κόστος διαμονής και μεταφοράς προϊόντων θα βαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις.
Επισημαίνεται ότι, οι εκθέτες έχουν το δικαίωμα της πώλησης, αρκεί να έχουν ταμειακή μηχανή ή μπλοκάκι εφορίας.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την
διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:
• τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις,
• τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
• την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της Π.Κ.Μ.,
• τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε
διεθνείς εκθέσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Αικατερίνη Καλαϊτζίδου (2381351398 ή kkalaitzidou@pella.gr), Γεωπόνο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας ή με το Τμήμα Προβολής Αγροτικών Προϊόντων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιείας της Π.Κ.Μ. στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330429 κα. Κωνσταντίνα Ευγενίου και 2313330428 κ. Γεώργιος Φανέλης.
Η ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017. Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα email g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313 – 330044.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…