18.10.17

Παρουσιάστηκε στη Σκύδρα το βιβλίο του συγγραφέα Αντώνη Τουμανίδη με τίτλο «SECTA» (φωτο)

AESSENI 7 099 (Copy)Τον γνώριμο και πατρογονικό του τόπο, τον Δήμο Σκύδρας, συμπεριέλαβε για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο «SECTA» ο συγγραφέας Αντώνης Τουμανίδης.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας μέσα σ ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον που δημιούργησαν γνωστοί, φίλοι και λάτρεις του Σκυδραίου συγγραφέα.
Παρόντες για να μιλήσουν για τον συγγραφέα και για το βιβλίο του ήταν ο επίσης συγγραφέας Άρης Σφακιανάκης κι ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου.
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου που προσκλήθηκε για να χαιρετήσει την εκδήλωση δήλωσε, μεταξύ των άλλων, ότι η ευχή που είχε κάνει τον Ιανουάριο του 2016 στην τότε παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Τουμανίδη «Εφιάλτες και Παραμύθια», ώστε σύντομα να παρουσιαστεί στη Σκύδρα και στο ίδιο χώρο το επόμενο βιβλίο του, γίνεται πραγματικότητα.


Ευχαρίστησε τον συγγραφέα που δεν ξεχνάει και τιμά τον τόπο του, υπενθυμίζοντας, παράλληλα, τις δωρεάν υπηρεσίες που πρόσφερε ως εισηγητής στο πλαίσιο σεμιναρίου που διοργάνωσε μ΄επιτυχία ο Δήμος Σκύδρας το καλοκαίρι του 2016 με αντικείμενο τη δημιουργική γραφή.
Του ευχήθηκε το βιβλίο του να έχει καλές πωλήσεις, να συνεχίζει να γράφει, να είναι πάντα καλά, να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν οι γονείς του και δίπλα σ΄αυτούς κι όλοι εμείς.
Ευχαρίστησε, επίσης, τους προσκεκλημένους ομιλητές, ακόμη όλες κι όλους όσοι βρίσκονται στην αίθουσα για να τον συγχαρούν, να τον τιμήσουν κι ολοκλήρωσε με τη φράση του συγγραφέα από το προηγούμενο βιβλίο του «και τα καλά έρχονται».
Στη συνέχεια για το βιβλίο μίλησαν εναλλάξ ο Άρης Σφακιανάκης κι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μάλιστα διάβασε με χαρακτηριστικό τρόπο αποσπάσματα από το βιβλίο.
Τέλος, μίλησε, φυσικά, ο ίδιος ο Αντώνης Τουμανίδης, γνωστός και με το συγγραφικό ψευδώνυμο Toymaker κι ο οποίος αναφερόμενος στον εαυτό του εξέφρασε την ικανοποίησή του για ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα, για την αγάπη με την οποία τον περιβάλλει ο κόσμος σε κάθε παρουσίαση βιβλίου του, για την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που τρέφει ο ίδιος για τους γονείς του, τον Βασίλη και την Ελένη, που είναι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Α και το Ω γι’αυτόν. Μίλησε, επίσης, με συγκίνηση για τον συνονόματο παππού του που πέθανε πρόσφατα και ο οποίος σίγουρα θα ήθελε και θα συμμετείχε στην αφιερωματική εκδήλωση του εγγονού του.
Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τον συγγραφέα μη αφήνοντάς του και πολλά περιθώρια για να συνεχίσει για πολύ.
Ο συγγραφέας προσγειωμένος, με φανερή χαρά και ικανοποίηση στο πρόσωπό του, ευχαρίστησε όλους όσοι τον πλαισίωσαν και τον τίμησαν με την παρουσία, την εκτίμηση και την αγάπη τους και με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης υπέγραφε το βιβλίο του που την ίδια στιγμή προμηθεύονταν οι αναγνώστες του.
Ας σημειωθεί ότι το βιβλίο με πρωταγωνίστρια την καθηγήτρια θρησκειολογίας Μάρθα Κινγκ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis και θεωρείται το λογοτεχνικό θρίλερ της χρονιάς.
sectskyd43
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.