Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αστυνομικοί των Βαλκανικών και Αδριατικών Χωρών συναντήθηκαν στη Βέροια (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στη Βέροια Ημαθίας, το 3ο Διεθνές Συνέδριο Εθνικών Τμημάτων Βαλκανικών και Αδριατικών Χωρών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.],στο οποίο συμμετείχαν 11 Εθνικά Τμήματα [Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ιταλίας, Κροατίας, Κύπρου,Μαυροβουνίου,Π.Γ.Δ.Μ, Ρουμανίας, Σερβίας, Σλοβενίας και Τουρκίας].

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Εθνικών Τμημάτων των παραπάνω χωρών, σύσσωμο το Δ.Σ. του Ελληνικού Τμήματος και εκπρόσωποι Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας μας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, οι οποίες διεξήχθησαν σε κλίμα φιλίας, αγάπης και αλληλεγγύης,την Τοπική Διοίκηση Πέλλας εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της, Κώστας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,ο οποίος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις τρέχουσες δράσεις της Τ.Δ. Πέλλας. 


Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα προσεχή Συνέδρια και Φιλικές Συναντήσεις, ανταλλάσσοντας αναμνηστικά δώρα και στέλνοντας ευχές προς όλα μέλη των Εθνικών τμημάτων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

SERVO PER AMIKECO
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                 Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ           ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΚΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.