Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην κορυφή της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Πέλλας η Δόξα Μελισσίου μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Δόξας Εξαπλατάνου


Την 5η αγωνιστική, για το πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, στο ντέρμπι της ημέρας με την ισχυρή και ανανεωμένη ΔΟΞΑ Εξαπλατάνου, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, επιβλήθηκαν στο της συνώνυμης και δευτεραθλήτριας της περιόδου 2016-17, ομάδας του Εξαπλατάνου με σκορ 1-0.

Η τοπική ΔΟΞΑ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα στο α΄ ημίχρονο, κι έχοντας την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού έπαιξε στο μισό γήπεδο, τους αγωνιστικούς και φιλότιμους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, αλλά, 3-4 φορές, με τους Νορσάτζε, Ρομάντζη και Σιδηρόπουλο, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 44΄αποχώρησε μετά από σημαντικό τραυματισμό ο κορυφαίος των γηπεδούχων Βερβελές.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου, ο κόουτς της τοπικής ομάδας, πέρασε στο παιγνίδι, τον τραυματία και πρώτο σκόρερ της Α1, Μαμή και το έμπειρο Σερέτη, στις θέσεις των Ρομάντζη (46΄) και Βερβελέ (46΄) και παίζοντας με περισσότερη ηρεμία και με το Σιδηρόπουλο στον άξονα έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 70΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσάλμα μέσα στην περιοχή. Τελικά μετά από έναν εξαιρετικό συνδιασμό Σιδηρόπουλου, Τσάλμα στο 80΄ και σέντρα του τελευταίου και γυριστή κεφαλιά πάσα του Τουλγαρίδη, ο Σερέτης με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι, στέλνοντας τη θρυλική και ιστορική ομάδα του Μελισσίου στην 1η Θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Από τη ΔΟΞΑ Μελισσίου διακρίθηκαν οι: Βασιλειάδης, Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Βερβελές, Σερέτης, Τουλγαρίδης, Λιτοβολής, Σιδηρόπουλος και Τζάτζης, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο έμπειρος τερματοφύλακας Δημητριάδης.

Η σύνθεση των νικητών: (Σ. Ντιμτσούδης), Βασιλειάδης, Χατζηδάκης, Βερβελές (Σερέτης),
Φωστηρόπουλος, Φιγκουερόα, Τζάτζης, Νορσάτζε (Τσάλμας), Λιτοβολής (Τουλγαρίδης), Ρομάντζης (Μαμής), Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης. 
ΒΠ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Χα..χα.. Βασιλακη με τα αφηγηματα σου, θελω στο τελος να παρακαλας οπως περσι για να σωθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.