Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Πέμπτη κληρώνει η λοταρία των αποδείξεων για τα 1.000 ευρώ - Πως θα μάθετε ότι κερδίσατε


Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη λοταρία αποδείξεων από το υπουργείο Οικονομικών. Οι «νικητές» θα ενημερωθούν από το email που έχουν καταχωρήσει στο taxisNET. 

1000 τυχεροί θα λάβουν από 1.000 ευρώ έκαστος.

Το πλήθος των λαχνών προκύπτει κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών ως εξής:

Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε ένα 1 ευρώ.
Για τα επόμενα 400 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 2 ευρώ. Δηλαδή για συναλλαγές 500 ευρώ το μήνα ο φορολογούμενος θα δικαιούται 300 λαχνούς.
Για τα επόμενα 500 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 3 ευρώ.
Για το υπερβάλλον ποσό, δηλαδή συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ. Για μηνιαίες ηλεκτρονικές συναλλαγές 1.500 ευρώ ο φορολογούμενος θα λάβει 591 λαχνούς.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Το τερμάτισε η κυβέρνηση ...και μετά δύο χέρια ...κόψτε την εκεί στη βουλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Ο ΚΑΘΕ ΜΠ@ΓΛ@Μ@Σ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ(!!!) ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ [ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ(!!!) ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ!!!]....ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ -ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ!!!- ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ Η' ΣΕ Μ.Κ.Ο -ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ(!!!), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) "ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ" ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ "ΣΥΝΟΛΟ" (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ)...."ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ"....ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!....ΜΕ ΤΟΣΟ "ΕΡΓΟ"(!!!) ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟυΛΕΥΤΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ(!!!), ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ....Υ.Γ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΖΑΚΠΟΤ Η' ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ "ΤΖΑΚ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ" (ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!) ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.