Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα 105 χρόνια από την απελευθέρωσή της γιόρτασε η Αριδαία (βίντεο)


Με σύμμαχο τον καλό καιρό παρά τις αντίθετες προβλέψεις το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 γιορτάσθηκαν με λαμπρότητα στην Αριδαία τα 105α ελευθέρια της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου τελέσθηκε το πρωί ο Όρθρος, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία  και Δοξολογία στην οποία μετείχαν  οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος και ο ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.  

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της πόλης, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση. 

Πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της παρέλασης δεν έλειψαν και τα συμπαθή τετράποδα που έκαναν αισθητή την παρουσία τους. 

Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο υφυπουργός παιδείας Κώστας Ζουράρις ενώ παρέστησαν οι βουλευτές Πέλλας Θοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Σηφάκης και Γιώργος Καρασμάνης, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αναπλ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά, o Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών κ.α. 

Δείτε φωτορεπορτάζ από τις εκδηλώσεις μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

eleftheriaaridaias

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.