Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση αποφοίτων Λυκείου Αριδαίας έτους 1982



Για να φέρουμε στη μνήμη μας το ωραιότερο κομμάτι της ζωής μας 35 χρόνια μετά, ας βρεθούμε όλοι μαζί παλιοί συμμαθητές κι ας νιώσουμε πάλι τη ζεστασιά της μαθητικής ζωής και την ομορφιά της μνήμης. Πάρτε μαζί σας τα γλυκά αισθήματα, την τρυφερότητα και την ελπίδα που τότε μας γέμιζαν κι ελάτε το Σαββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 μ.μ., στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας, για να…χτυπήσει άλλη μια φορά το κουδούνι και να συγκεντρωθεί η τάξη του 1981-1982 του σχολείου μας, στο νέο μας reunion. Η συνέχεια θα δοθεί σε κέντρο διασκέδασης με κρασί και…θύμησες!».
Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να κάνετε δίαιτα, να αγοράσετε καινούρια ρούχα και να προβάρετε λόγους ή δικαιολογίες για την πορεία της ζωής σας. Θα βρεθούμε για να διασκεδάσουμε και να θυμηθούμε τα παλιά και μάλιστα αυτά που μας ενώνουν. Χρειάζεται να πάρετε μαζί σας την καλή διάθεση, την φωτογραφική σας μηχανή, την κάμερα και το κινητό σας που τα κάνει όλα. Φέρτε μαζί σας παλιές φωτογραφίες, το λεύκωμά σας και ό,τι άλλο νομίζετε πως σας θυμίζει εκείνα τα χρόνια και θέλετε να τα μοιραστείτε, με λίγους ή με όλους!

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία μας, να βρει όσο το δυνατόν περισσότερη ανταπόκριση. Θερμή παράκληση: διαδώστε και μιλήστε για την πρόσκληση αυτή σε όσους συμμαθητές έχετε επαφή μαζί τους."

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook, στην ομάδα: “Απόφοιτοι Λυκείου Αριδαίας έτους 1982” https://www.facebook.com/groups/306862126496222/

Η Οργανωτική επιτροπή πρωτοβουλίας
Ζερζης Π.
Λαζαριδης Π.
Αργυριου Δ.
Παρτσανακης Χ.
Παρτσανακης Ε.
Μεσκινης Δ.
Κογιος Α.
και άλλοι 13
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.