Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθητές και καθηγητές από έξι χώρες θα συναντηθούν στο 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας

Στην Έδεσσα από 19 έως 26 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η 2η Διεθνική Συνάντηση (Transnational Meeting) των Ευρωπαίων εταίρων. Η συνάντηση αυτή οργανώθηκε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS KA2+ 2016-2018 με θέμα “Εκπαίδευση & Βιωσιμότητα για τους νέους” (Education & Sustainability for the young-E.A.S.Y.), στο οποίο συμμετέχει το 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας. Συμμετέχουν μαζί με την Ελλάδα αντιπροσωπείες από την Βουλγαρία, Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία και Τουρκία

Θα ακολουθήσει δεύτερη εβδομάδα, 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου, με δραστηριότητες Μάθησης, Διδασκαλίας, Κατάρτισης, Επιμόρφωσης καθώς επίσης και με Παρακολουθήσεις Εργασίας (Job Shadowing) στους χώρους του 1ου ΕΠΑΛ. Επιπλέον, αυτό το διάστημα, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε επιχειρήσεις και αξιοθέατα της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της Διεθνικής Συνάντησης θα παρουσιαστούν οι εργασίες κάθε αντιπροσωπείας, θα γίνει ανατροφοδότηση της πορείας του προγράμματος και σχεδιασμός της διάχυσης και των επόμενων δράσεων.
Επιπλέον, στα πλαίσια πάντα του προγράμματος, τέσσερις Ιταλοί σπουδαστές θα παραμείνουν στην Έδεσσα έως τις 21 Δεκεμβρίου, και ένας Πολωνός έως τις 3 Δεκεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιήσουν την Πρακτική Άσκησή τους (Trainship) στο εστιατόριο «Καταρράκτες».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…