Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος «Στα Μυστικά … του Βάλτου» (φωτο)


Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ιστορική μνήμη και αθλητικές δραστηριότητες είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην Κρύα Βρύση Πέλλας. Την σημαντική 1η διημερίδα διοργάνωσε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Σωκράτης» με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και την συνεργασία του Δήμου Πέλλας και όλων των τοπικών συλλόγων και φορέων της πόλης.  

Η πρώτη ημέρα χθες Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρύας Βρύσης περιελάμβανε διάλεξη από τον γνωστό πολυεπιστήμονα  Νίκο Λυγερό με τίτλο "Ο Καπετάν Άγρας ως Μνήμη Μέλλοντος"  και συμμετείχαν με τραγούδια η Δημοτική Χορωδία Κρύας Βρύσης, καθώς και μέλη των Θεατρικών Ομάδων του συλλόγου με απαγγελίες. 


Με σλόγκαν του Συλλόγου «Όσο αργά κι αν βαδίζετε να είστε βέβαιες και βέβαιοι , ότι θα είστε πιο γρήγορα άτομα από αυτούς που δε θα συμμετέχουν» σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο 1ος  Ημιμαραθώνιος  «Στα Μυστικά … του Βάλτου».

Συμμετείχε, ως ευχάριστη και  ιδιαίτερα ξεχωριστή νότα, το εκπληκτικό και γνωστό πλέον συγκρότημα κρουστών Aqua Doce από την Έδεσσα,  η παρουσία του οποίου σφράγισε όλους τους μαραθώνιους και ημαραθώνιους του Νομού το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο.  

Η διάλεξη - ομιλία του Νίκου Λυγερού στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρύας Βρύσης:
  1osimkrnr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.