Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μακεδονικός Έδεσσας - Σκύδρα 2000 1-1 (φωτο)


Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Μακεδονικός Έδεσσας απέναντι στην Σκύδρα 2000 και τελικά παραχώρησε ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και μόλις στο 1' ο Αποστόλου με διαγώνιο σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Γιόντη, ενώ στο 5' ο Καρασαββίδης από κοντά δεν βρήκε στόχο. Στο 20' ο Τότλης έπιασε μόνος του κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπουρδάνη αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 35' ο Καρασσαβίδης έκανε το 0-1 με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι βυσσινί είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ. Στο 50' ο Μακρίδης ύστερα από γύρισμα του Προμογιάννη Δ., έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 71' ο Μπουρδάνης ελίχθηκε από δεξιά αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο, ενώ στο επόμενο λεπτό πάλι ο ίδιος νικήθηκε από τον Κουκούλη. Στο 75' ο Προμογιάννης Δ. με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μπουρδάνη, αστόχησε ελάχιστα. Η λύτρωση για τους βυσσινί ήρθε στο 83' όταν ο Μπουρδάνης εκτέλεσε φάουλ, ο Τότλης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ζάσκας ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μακεδονικός θα μπορούσε να πετύχει την πλήρη ανατροπή αλλά το σουτ του Προμογιάννη Δ. σταμάτησε στον πολύ καλό Κουκούλη.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Μακεδονικός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αστέρα Νεοχωρίου.

Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης): Γιόντης, Καλογιάννης, Πέτκος (46' Γιαγιόγλου),  Προμογιάννης Δ., Στόλης (80' Χρυσοστόμου), Περδικόπουλος, Μητσόπουλος, Μακρίδης, Ζάσκας, Τότλης, Μπουρδάνης.

Σκύδρα 2000: Κουκούλης, Λεκάκης, Τράγκας (89' Μποζίδης), Κρατζής, Κοκινόρης, Λαζαρίδης (65' Μακρίδης), Κουντουράς, Αποστόλου, Γάκης, Μούτσα (70' Τελιανίδης), Καρασαββίδης. 
makedskidra
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.