VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Αύριο Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 (2:30 μ.μ.), στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ανατροπές Εκθέσεων Ανάληψης Δαπάνης
2. Εισήγηση για την 14η αναμόρφωση προϋπολογισμού - τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2017.
3. Έγκριση δαπανών – διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017.
4. Έγκριση Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του προσωρινού Αναδόχου για το έργο “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ”.
5. Επιβολή ποινικής  ρήτρας  για υπέρβαση τμηματικής προθεσμίας  για το ΥΠ1 « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ» της πράξης «ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – Β΄ΦΑΣΗ»
6. Έγκριση όρων δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη ανάπλασης με αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού στην περιοχή εισόδου του τομέα Α στα Λουτρά Λουτρακίου».
7. Έγκριση όρων δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη για την κατασκευή κτιρίου υποδοχής και κτιρίου ομαδικής λουτροθεραπείας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης στο χώρο εισόδου στον τομέα Α των Λουτρών Λουτρακίου».
8. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμό όρων συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας «ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΕΚΠΑ, ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ , ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.
9. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμό όρων συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ & ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ» με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.
10. Λήψη απόφασης για την Παράσταση του Δήμου στην με αριθμ. 1281/2017 Κλήση του Δημητρέντζη Αναστασίου που εκδικάζεται στις 30/4/2018 στο Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.
11. Ορισμός υπολόγου (Υπαλλήλου του Δήμου) ενταλμάτων προπληρωμής, για “Ηλεκτροδότηση δημοτικών ακινήτων”. Διάθεση – ψήφιση πίστωσης του ΚΑΕ και έγκριση έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής
12. Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθμ. 230/2012 Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας.

13. Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθμ. 282/2015 Απόφαση του Πρωτοδικείου ΄Εδεσσας.
14. Λήψη απόφασης για την Παράσταση του Δήμου στην με αριθμ. 1007/2014 Αγωγή που εκδικάζεται στις 1-12-2017 στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης.
15. Παράσταση του Δήμου στην με αριθμ. 2420/2017 αγωγή που εκδικάζεται στις 5-12-2017 στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
16. Παράσταση του Δήμου στην με αριθμ. 118/2014 αγωγή – είσπραξη των δικαστικών εξόδων από τους ενάγοντες.
17. Λήψη απόφασης για άσκηση ενεργειών – Συζήτηση που έχει ορισθεί στο κατάστημα του Πρωτοδικείου ΄Εδεσσας, στις 16-11-2017.
18. Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθμ. 155/2017 Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας.
19. Έγκριση Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου για το έργο ‘Συντήρηση Κοινόχρηστων Χώρων Δ.Ε. Εξαπλατάνου.
20. Έγκριση Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου για το έργο ‘Συντήρηση και Παρεμβάσεις σε γήπεδα του Δ.Δ. Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας”
21. Έγκριση όρων συνοπτικού διαγωνισμού του έργου “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ¨
22. Παράταση σύμβασης του έργου “Διαμόρφωση Αύλειου Χώρου ΜΕ”.
23. ΄Εγκριση πρακτικού διαγωνισμού παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών με τίτλο “Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων και της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας”.
24. Έγγραφο της Οικονομικής Υπηρεσίας για λήψη απόφασης και άσκηση όλων των ενεργειών, για όσα αναφέρονται στην αριθμ. 104/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, με θέμα “Ανακοίνωση εγγράφων”.
25. Επαναυποβολή εισήγησης για λήψη απόφασης περί ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση της με αριθ.298/2015 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βεροίας – Λογιστική τακτοποίηση κατάσχεσης.
26. Σύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2018.
27. Αντικατάσταση μέλους επιτροπών έργου “ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ 1ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ (Χ.Υ.Τ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ”
28. Εισήγηση επιτροπής διαγωνισμού έργου, για εξέταση ένστασης για τον διαγωνισμό “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ”.
29. 'Εγκριση Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου για το έργο “Συντήρηση Κοινοχρήστων Χώρων Δ.Ε. Αριδαίας”.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. ΑΝΑΨΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟΝ Δ.ΑΛΜΩΠΙΑΣ.ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…