Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βίντεο από τη συμμετοχή του Δήμου Πέλλας στην 33η Έκθεση Philoxenia


Με κεντρικό σύνθημα το See you in Pella, ο δήμος Πέλλας συμμετείχε στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Όμορφες εικόνες και εξαιρετική προσπάθεια.Συγχαρητηρια στο δήμαρχο Πελλας που αθόρυβα,στοχευμένα και με προσανατολισμό κανει σταθερά βήματα προβολής του δημου του.Χωρις φωνές,ανούσιες φωτογραφίες και κακόγουστα projects που γίνονται μονο για να φαίνονται, κανει πράξη αυτο που εχουν ανάγκη οι δημοτες του.Δειχνει την ομορφιά και εξάπτει το ενδιαφέρον των εν δυνάμει επισκεπτών.Στον αντίποδα ο δημος Εδεσσας που με τόσο φυσικό κάλλος και απαρραμιλης ομορφιας αξιοθέατα για ακομη μια φορα,ανταγωνιστηκε τον κακο του εαυτο.Ανευ περιεχομένου και ουσίας το περίπτερο του.Δεν θα σταθώ στο δημο Αλμωπιας και Σκύδρας που έλαμψαν δια της απουσίας τους.Εξαλλου τι να διαφημίσει ο ο συμπαθεστατος κατα τ´ αλλα κύριος Μπινος οταν θα επρεπε να περιοριστεί στην προβολή των Λουτρών Ποζαρ και να μετριάσει τις προσωπικές του selfie;Ο δε δημος Σκύδρας με τις συμπαθέστατες συμβούλους του μαλλον δεν ενδιαφέρεται για την προβολή της Σκύδρας.Προφανως γι'αυτες η λέξη τουριστική προβολή συνάδει με το καρναβάλι,τους μασκαράδες,τις εκδηλωσεις των Χριστουγέννων και την προσωπική τους προβολή σε αυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έπαρση και το ύφος χιλίων καρδιναλίων που κουβαλάει και αυτός και οι συνεργατες του ξεχασες να σχολιασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμια έπαρση δεν διακρίνω.Αντιθετως.

      Διαγραφή
    2. Να εισαι βέβαιος πως αν διέκρινα έπαρση θα την σχολίαζα.Προσπαθω να ειμαι αντικειμενικός και πάντα με επιχειρήματα.Δεν δουλεύω ουτε για τον Σταμκο ουτε για κανέναν δήμαρχο.Δεν θα μου κόψουν το επίδομα επειδη γραφω την αποψη μου.Αν εχεις επιχειρήματα γράψε και εσυ.Σε περιμένω να σχολιάσουμε παρέα.

      Διαγραφή
  3. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΓΙΑΤΙ; ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.