Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«4 στα 4» για την ομάδα του ΦΟΑ, 82-65 την ΑΓΕΠ στο ΔΑΚ Αριδαίας (φωτο)


Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Αριδαίας για την 4η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ανάμεσα σε ΦΟΑ και ΑΓΕ Πιερίας με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη χάρη στην απόδοση τους στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και γρήγορα γρήγορα πήραν μια διαφορά 10 πόντων αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στη λήξη του 1ου δεκαλέπτου κατάφεραν να μειώσουν σε 19-13 και 36-33 στη λήξη του ημιχρόνου.

Στον ίδιο ρυθμό και το τρίτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να ξεφύγουν και τους παίκτες της ΑΓΕΠ να μένουν κοντά στο σκορ. Μέχρι τις αρχές του 4ου δεκαλέπτου όταν ο ΦΟΑ βελτίωσε τα ποσοστά του έξω από τα 6,75, ανέβασε απόδοση και στην άμυνα, με τους φιλοξενούμενους και λογω της υπερπροσπάθειας που έκαναν να μην μπορούν να ακολουθήσουν στο σκορ στα τελευταία λεπτά.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μακρόπουλος (20π.), Καρνάβας (20π.) και Προκοπίδης (18π.) ενώ από πλευράς ΑΓΕΠ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Παπαδόπουλος (17π.) και ο Κουρκούτας (13π.)

Την επόμενη αγωνιστική (11/11) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στη Νάουσα στο ντέρμπι της αγωνιστικής με το Ζαφειράκη, ενώ η ΑΓΕΠ υποδέχεται τους Ίκαρους Γιαννιτσών.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ. - Μελανίδης Μ.
Δεκάλεπτα: 19-13, 36-33, 53-51, 82-67.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 4, Τόπκας, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 9, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 3, Παπαβραάμ, Αβραμίδης 8(2), Προκοπίδης 18, Μακρόπουλος 20(3), Καρνάβας 20, Αργυρός.

ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ (Χρυσανθόπουλος): Στεφανίδης, Μωυσίδης 7, Τσολακίδης 2, Βουλγαράκης, Κατηρτζίδης 10, Ξαφένιας, Βαφόπουλος 10, Αδαμίδης, Παπαδόπουλος 17(3), Μέλιος 5(1), Κουρκούτας 13(1), Βαϊτσόπουλος.
foa-agep8265

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.