Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπ. Πολιτισμού: Προσλήψεις 400 ατόμων - Τρεις θέσεις Ημερησίων Φυλάκων στην Εφ. Πέλλας και δύο στην Εφ. Α Κιλκίς


Ξεκινούν οι διαδικασίες για προσλήψεις 400 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε (5) μηνών, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Ειδικότερα το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εγκρίνει την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης, τετρακοσίων (400) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων και ειδικότερα 350 ατόμων ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, 25 ατόμων ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων, 15 ατόμων ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας και 10 ατόμων ΥΕ Εργατών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για διάστημα πέντε (5) μηνών.

Οι προσλήψεις θα γίνουν προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων.

Στις Εφορείες Αρχαιοτήτων Πέλλας και Κιλκίς
Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας θα προσληφθούν τρεις (3) Ημερήσιοι Φύλακες ΔΕ. Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη οι προσληφθέντες προορίζονται για το Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας (πολυθάλαμος λαξευτός τάφος), τον Αρχαιολογικό Λόγγο Έδεσσας και την Παλαιά Μητρόπολη Έδεσσας.
Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς θα προσληφθούν δύο (2) Ημερήσιοι Φύλακες ΔΕ, για το Αρχαιολογικό Μουσείο και τους Αρχαιολογικούς Χώρους Κιλκίς και συγκεκριμένα τους χώρους Ευρωπού και Παλατιανού.
Η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού στις ανωτέρω Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α. θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (Φ.Ε.Κ. 28/Α/1994), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα. Η κατανομή του προσωπικού στους επί μέρους Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία, που αναφέρονται στην παρούσα απόφαση, θα καθορίζεται από τον Προϊστάμενο της εκάστοτε Υπηρεσίας.
Για το Φυλακτικό Προσωπικό (Ημερήσιοι Φύλακες και Νυχτοφύλακες) και το Προσωπικό Καθαριότητας, εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης, μετά τη δημοσίευση σχετικής Υπουργικής Απόφασης. Εφιστάται η προσοχή των αρμοδίων Προϊσταμένων για την αυστηρή τήρηση των νομίμων διαδικασιών, καθώς επίσης και των κριτηρίων πρόσληψης (άρθρο 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα). Σχετικά Υποδείγματα παρέχονται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr).









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.