Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωτοετής φοιτήτρια στο ΠΑΜΑΚ 48χρονη μητέρα με τρία παιδιά, από την Αριδαία (βίντεο)


Η θέληση και η αποφασιστικότητα οδήγησε τη 48χρονη Κατερίνα Σαμάντη στα φοιτητικά έδρανα. Παρά το επιφορτισμένο πρόγραμμα που είχε ως επιχειρηματίας κατάφερε να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο.

Όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Ροδάκογλου στο thousandnews.gr, η πρωτοετής φοιτήτρια μένει στην Αριδαία και έχει τρία παιδιά, ένα γιο 32 χρόνων, μια κόρη 23 και έναν 9χρονο. Παρά τις οικογενειακές της υποχρεώσεις από φέτος θα σπουδάζει στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής.

“Ηθελα να μορφωθώ. Ήταν ένα όνειρο ζωής. Έβαλα πείσμα και το κατάφερα. Διάβαζα πάρα πολύ. Η αγωνία μου ήταν για το μικρό μου παιδί που με χρειάζεται. Όλα όμως έγιναν με τη βοήθεια του Θεού. Πιστεύω να τα καταφέρω” δηλώνει με χαμόγελο.


Η τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πετυχημένη πορεία αποφοίτων.

«Ξεκίνησα την φοίτηση μου στο εσπερινό ΕΠΑΛ στην Αριδαία και ήθελα να βγάλω το Λύκειο. Μετέπειτα όμως, ήθελα κάτι παραπάνω, περισσότερη μόρφωση ώστε να ανταπεξέλθω καλύτερα στην καθημερινότητα μου. Οπότε, έθεσα στόχο να περάσω στο ΠΑΜΑΚ, στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής», επισήμανε στο thessnews.gr η 48χρονη μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 32, 23 και εννέα ετών, τονίζοντας ότι η προσπάθεια της έγινε με φόβο στην αρχή, αλλά με θάρρος μετέπειτα. 

To video από την ιστοσελίδα thessnews.gr:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Μπραβο σας. Είστε παράδειγμα προς μίμηση. Η μόρφωση δεν εχει ηλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας γίνει παράδειγμα για άλλες μαμάδες που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.Μπράβο στην κοπέλα .Η προσπάθεια για μόρφωση συνεχίζεται μέχρι τα γεράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Κατερίνα Αξία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά δεν υπάρχει δεν μπορώ! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα στέκομαι με σεβασμό μπροστά σου και σου ζητώ να γίνεις παράδειγμα μίμησης σε όλες τις μητέρες.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο αδελφούλα. Πάντα πίστευα οτι μπορείς να το κάνεις. Και εις ανώτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα μπράβο με έκανες και ζήλεψα θα κάνω κι εγώ το όνειρο μου πραγματικο είμαι κι εγώ μαμά τριών παιδιών 42χρονών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.