Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

5 χρήσιμοι κανόνες για να μην χρειαστείς ανταλλακτικά αυτοκινήτου Audi σε κινητήρα!


Σίγουρα τα αυτοκίνητα της εταιρεία Audi χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους! Όμως, είναι πιθανό να υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!

Για παράδειγμα, μπορεί ο κινητήρας του καινούργιου σου Audi A5 να χρειάζεται αλλαγή.. Τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον αλλάξεις με έναν καινούργιο επισκεπτόμενος μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και αγοράζοντας ένα Ανταλλακτικό Αυτοκινήτου Audi!

Για να μην τρέχεις για κινητήρες συνέχεια…υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που θα σου μάθουμε για να έχεις μια ζωή το Audi και το κινητήρα του!

Ακολούθησε τους κατά γράμμα και δε θα χάσεις!

Κανόνας Νούμερο 1

Άλλαζε τακτικά το φίλτρο του καυσίμου και τον διαχωριστή νερού του αυτοκινήτου σου! Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είτε μιλάμε για Ανταλλακτικά Αυτοκινήτών Audi σε κινητήρα απλό είτε μιλάμε για κινητήρα diesel, οι κινητήρες είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στο νερό και αυτό έχει να κάνει με την κατασκευή τους!

Κανόνας Νούμερο 2

Για να μην επισκεφτείς κατάστημα Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Audi σύντομα, φρόντιζε να βάζει καύσιμα στο αυτοκίνητό σου που να είναι καλής ποιότητας!

Η καλή ποιότητα σε καύσιμα αυξάνει το προσδόκιμο ζωής ενός κινητήρα και ταυτόχρονο αυξάνει και βελτιώνει και την απόδοσή του!

Κανόνας Νούμερο 3

Μην τρέχεις κατά την οδήγηση! Εντάξει η αλήθεια είναι πως ο κανόνας αυτός είναι ο πιο γνωστός και όχι μόνο για να αποφύγεις τις βλάβες άρα και τα ανταλλακτικά!

Παρόλα αυτά, το να πιάνεις υψηλές ταχύτητες με το όχημά σου επιβαρύνει την λειτουργία και την ανθεκτικότητα του κινητήρα!

Κανόνας Νούμερο 4

Φρόντιζε να συμβαδίζουν η θερμοκρασία των καυσίμων σου με την θερμοκρασία που επικρατεί στην ατμόσφαιρα ενώ οδηγείς! Ανωμαλίες στις δύο αυτές θερμοκρασίες θα σε στείλουν σίγουρα για καινούργια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Audi και πιο συγκεκριμένα για έναν Audi κινητήρα!

Δε λέμε είναι υπέροχος στην κατασκευή του αλλά… θα σου φύγουν και αρκετά χρήματα και δεν το θες!

Ρώτησε σε βενζινάδικα για τη θερμοκρασία των καυσίμων που τοποθετείς στο αυτοκίνητο σου, σίγουρα ξέρουν και οφείλουν να σε ενημερώνουν!

Κανόνας Νούμερο 6

Αν θες να έχεις κινητήρα, μην τον σβήνεις απότομα ούτε με το που σταματήσεις ή σταθμεύσεις το αυτοκίνητό σου!

Ασε τον κινητήρα αναμμένο και περίμενε λίγα λεπτά να κρυώσει για να σβήσεις τελείως! Τόσο απλά!

Δύο λεπτά είναι αρκετά για να μην έχεις βλάβες!

Κανόνας Νούμερο 7

Δοκίμασε να αγοράζεις λάδια αντί για Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Audi και συγκεκριμένα, κινητήρες!

Πρόσεξε όμως! Τα λάδια αυτοκινήτου που θα επιλέξεις πρέπει να είναι τα προτεινόμενα από τον κατασκευαστή!

Η επιλογή διαφορετικών ειδών και τύπων στα λάδια (ακόμη και αν το κάνεις γιατί είναι πιο φθηνά ή γιατί σου έχουν βγει καλά μέχρι στιγμής) πιθανότατα να προκαλέσει βλάβες στον εσωτερικό μηχανισμό του αυτοκινήτου σου και συγκεκριμένα στον κινητήρα σου σε μακροχρόνια περίοδο!

Κανόνας Νούμερο 8

Τέλος, για να μην χρειαστείς κινητήρα και κανένα άλλο Ανταλλακτικό Αυτοκινήτων Audi για το αυτοκίνητό σου η πιο παλιά και σωστή συμβουλή λέει…

Μην ξεκινάς ποτέ το αυτοκίνητό σου με ένταση και δύναμη, κάνε το απαλά και ήρεμα!

Με γρήγορες και δυνατές κινήσεις κατά την εκκίνηση αποφεύγεις τις τριβές στην τουρμπίνα και προκαλείς σίγουρα βλάβες στον κινητήρα σου!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ενας ξαδελφος ειχε ενα audi 80cc και λειτουργουσε χωρις λαδι στον κινητηρα για εναν μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.