Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτός έδρας νίκη των Παίδων "Ικαρων" Γιαννιτσών στην Αλεξάνδρεια με 55-63


Στον εκτός έδρας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα παίδων που διεξήχθη στην Αλεξάνδρεια οι φιλοξενούμενοι "Ίκαροι" επιβλήθηκαν του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 55-63.

Οι "Ίκαροι" είχαν γενικά τον έλεγχο του αγώνα αλλά από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δεν παραδόθηκαν και προσπάθησαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους.Οι συνεχείς αλλαγές του προπονητή Σπόντη Νίκου έδωσαν τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, με αποτέλεσμα η «ψαλίδα» στη διαφορά των δύο αντιπάλων να μειωθεί σημαντικά και να γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας.

"...Μας χαροποιεί ο τρόπος που κερδίσαμε γιατί παίξαμε με ψυχή και καρδιά σε ένα αγώνα ντέρμπυ ...Όλη η ομάδα είναι ενωμένη, μια οικογένεια ,μια παρέα. Διαθέτουμε πολλή αγάπη για το μπάσκετ και προσπαθούμε να βελτιωθούμε παίζοντας ακόμα πιο ομαδικά όπως πράξαμε σήμερα παίζοντας και σκοράροντας όλοι..."δήλωσε ο προπονητής των "Ικάρων " Σπόντης Νίκος. "...Όλες οι αντιξοότητες , οι νίκες αλλά και οι ήττες είναι δανεικά στον αθλητισμό, μέρος του παιχνιδιού. Στηρίζουμε απόλυτα όλοι μας, αυτά τα τα καταπληκτικά αγόρια της παιδικής μας ομάδα και την όμορφη παρέα που έχουν φτιάξει διασκεδάζοντας το άθλημα!...Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!...".

"..... Η παιδική μας ομάδα έδειξε σήμερα φοβερή διάθεση, πάθος και ωριμότητα να τρέξει, να παίξει άμυνα, να σκοράρει στον αιφνιδιασμό . Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ομαδική προσπάθεια των αθλητών.." συμπλήρωσε και ο Σερέτης Θεολόγος , έτερος προπονητής των "Ικάρων"."..Φυσικά και έγιναν λάθη και κάποιες εύκολες χαμένες επιθέσεις που επέτρεψαν στους αντιπάλους να διατηρήσουν επαφή στο σκορ αλλά επιμείναμε δυνατά μέχρι το τέλος και δικαιωθήκαμε... Αυτή η νίκη δεν σημαίνει κάτι εξαιρετικό για εμάς καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Οι νεαροί μας παίκτες έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον, αποκομίζοντας αγωνιστική εμπειρία !....." 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.