Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι παρεμβάσεις της Έφης Ταμβίσκου στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας της 6ης Νοεμβρίου


Οι παρεμβάσεις της Έφης Ταμβίσκου ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου του Δήμου Έδεσσας κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου:

1. Όσον αφορά τον προυπολογισμό για το 2018: Άλλη μια χρονιά φρούδων υποσχέσεων.
Εξέφρασα την ένστασή μου γιατί ορισμένα από τα αναγραφέντα σε αυτόν, παραμένουν κενό γράμμα, καθόσον ουδέποτε υλοποιούνται στο βαθμό που επιβάλλεται. Π.χ. η χρηματική ενίσχυση του Γηροκομείου επιβάλλεται βασει του καταστατικού του, αλλά παραμένει στα χαρτιά, αφού το ύψος του σχετικού κονδυλίου ουδέποτε μετουσιώνεται σε πράξη. Ανάλογα ζητήματα προκύπτουν με την αγροτική οδοποιία, το Δίκτυο Υγειών Πόλεων (ΕΔ.ΔΥ.ΠΥ), και διάφορα έργα.

2. Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη: Ο Δήμαρχος αποφεύγει τη λογοδοσία για ένα θέμα που καίει
Με έναν ισχυρισμό που δεν πείθει ούτε ένα μικρό παιδί, παραπέμφθηκαν να συζητηθούν πρώτα στην Επιτροπή Διαβούλευσης και στην Δημοτική Κοινότητα, γεγονότα που έπρεπε να προηγηθούν από την εισαγωγή του ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Απλά ο Δήμαρχος απέφυγε να λογοδοτήσει στους πολλούς εξοργισμένους με τις υπάρχουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πολίτες και καταστηματάρχες, που προσήλθαν στη συνεδρίαση, στερούμενος προφανώς εύλογων επιχειρημάτων .

3. Το θέμα του Γηροκομείου:
Ενα θέμα για το οποίο έχω κάνει πολλές παρεμβάσεις μέχρι σήμερα. Αυτή τη φορά, ο συνάδελφος Βασίλης Δημητριάδης, επανέφερε το θέμα του τρόπου λειτουργίας του, λαμβάνοντας απλά την απάντηση του Δημάρχου, περί επικείμενου Διοιηκητικού Συμβουλίου του ιδρύματος, αλλά παραμένουν πολλαπλά αναπάντητα ερωτηματικά .

4. Ανέφερα ότι είναι λυπηρό πλέον το γεγονός ότι στον χώρο των Καταρρακτών, όχι μόνο δεν απομακρύνθηκαν οι περιβόητοι "οικίσκοι" όπως θα έπρεπε, αλλά προστέθηκαν και "μπάρες" αγνώστου χρησιμότητας.

5. Τέλος όσον αφορά την επιβολή τέλους για τις οστεοθυρίδες του Κοιμητηρίου Εδεσσας, εξέφρασα την άποψη ότι θα πρέπει να γίνει πρώτα ο νέος κανονισμός του κοιμητηρίου και μετά να διαμορφωθούν τυχόν τέλη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Εφη δεν πειθεις κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα γραφείο προπαγάνδας δεν θέλει να πείσει εσένα, άσε να κρίνουν οι πολίτες την κατάλληλη στιγμή, πονάει η Ταμβίσκου ε. Για αυτό πείσε τον εαυτό σου και αποχώρησε από αυτή την ομαδούλα που ρίχνει λάσπη και εκδικείται πολίτες του τόπου αυτού. Ακόμα εκεί είσαι??????

      Διαγραφή
  2. Ενω πειθει ο εργοδοτης σου σχσολιαστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικα στην εδεσσα υπερτερουν οι ενεργοι σχολιαστες απο τους ενεργους πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφη προχώρα.... Όλοι οι εδεσσαιοι γνωρίζουν το ήθος σου...... Είσαι χιλιόμετρα μπροστά από τους πολιτικαντηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί εγώ πιστεύω ότι η Ταμβίσκου έχει πείσει τους πάντες εκτός από όσους λυμαίνονται εδώ και δεκαετίες αυτόν το δήμο. Είσαι πολύ επικίνδυνη για αυτούς Έφη μου, φύλακες αγγέλους έχεις γύρω σου. Αργά και σταθερά βήματα, κάθε μέρα και σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, η σιωπή όλων των παρατάξεων είναι φανερή. Προς τιμή σου που αναφέρεις τον συνάδελφο σου δημοτικό σύμβουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.