Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Βαφύρα Δίου, 69-34 τον Εργόναθλο!


Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα των ανδρών του Βαφύρα χθες το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «ΔΙΟΣ ΜΕΑΘΡΟΝ» στον Άγιο Σπυρίδωνα. Αντίπαλος ήταν η νεοεμφανιζόμενη ομάδα του Εργόναθλου Πολυκάστρου και το τελικό σκορ 69-34.

Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και αυτό φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν φάνηκε να έχει επηρεάσει αρνητικά τους παίκτες μας και φρόντισαν να το δείξουν από νωρίς. Μπορεί στο ξεκίνημα επιθετικά να μην ήταν αποτελεσματικοί όσο θα ήθελαν, αλλά η αμυντική τους προσπάθεια είχε θετικό αποτέλεσμα καθώς στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου προηγούνταν με 7-0. Από εκεί και ύστερα κατάφεραν να βελτιώσουν και την επιθετική τους λειτουργία και να φτάσουν στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με το πίνακα του σκορ να γράφει 20-5.

Ο κόουτς της ομάδας του Βαφύρα Μιχάλης Σαραπτσής φρόντισε από νωρίς να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και έτσι να τους έχει όλους φρέσκους και έτοιμους να αποδώσουν τα μέγιστα. Στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου η προσπάθεια των φιλοξενουμένων να ξαναμπούν στο παιχνίδι σταμάτησε στο 22-10 στα τρία πρώτα λεπτά του. Γρήγορα οι παίκτες του Βαφύρα αντέδρασαν και κατάφεραν ως το τέλος του να μεγαλώσουν και άλλο την διαφορά και το διαμορφώσουν το σκορ στο 39-16.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Εργόναθλου προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλάζοντας την άμυνα τους σε ζώνη, πράγμα που στην αρχή φάνηκε να εγκλωβίζει τους παίκτες της ομάδας μας και να μειώνει το σκόρ στο 39-24. Ο κόουτς Σαραπτσής αντέδρασε με τάιμ άουτ στο οποίο φαίνεται πως έβαλε τα πράγματα ξανά στην θέση τους. Το επί μέρους σκορ 16-8 στο τρίτο δεκάλεπτο έφερε τις δύο ομάδες στο τέλος του στους πάγκους με σκορ 55-24.

Το τέταρτο δεκάλεπτο σίγουρα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αλλά ήταν και μία ευκαιρία για τους προπονητές να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές. Το τελικό σκορ 69-34 δείχνει την αλήθεια σχετικά με το παιχνίδι.

Διαιτητές: Μητσιμπόνας – Τοπαλίδης.
Δεκάλεπτα: 20-5, 39-16, 55-24, 69-34.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής 14 (2), Μιλκούδης 9 (1), Ευαγγελόπουλος 6, Αραμπατζής, Μπατζάκης 6 (1), Κυπαρίσσης 13, Σιώκας, Καραμπατάκης 3 (1), Στεφανίδης 6, Παπακώστας, Γερομιχαλός 12 (4).


ΜΠΑΣ Εργόναθλος (Παπαδόπουλος): Τσίλκογλου 6, Παυλίδης, Παπαδόπουλος 3 (1), Κλαυδιανός, Δαφλίδης 5, Δραγανίδης 2, Τζαβέλλας 2, Δημητριάδης 9, Καραστογιάννης, Αρκούδας 7.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.