Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Προκηρύσσεται το έργο ολοκλήρωσης των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό Πέλλας


Προκηρύσσεται το έργο ολοκλήρωσης των εργατικών κατοικιών «Γιαννιτσά ΙΙΙ» στο Αρχοντικό Γιαννιτσών προϋπολογισμού 5.500.000 € με διεθνή διαγωνισμό. Η προκήρυξη θα γίνει εντός των επόμενων δύο μηνών

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη και Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών με τον Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη και την Διοίκηση του ΟΑΕΔ

Τα Γιαννιτσά θα επισκεφτούν το προσεχές διάστημα ο Ανδρέας Νεφελούδης και ο Μάριος Μουζάλας σε εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών για τις πολύ ευνοϊκές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τα δάνεια του τέως Ο.Ε.Κ.

Το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών εκπροσώπησε η πρόεδρος του Θεανώ Ζουρνατζίδου και ο οργανωτικός γραμματέας του Γιώργος Βουδούρης.

Στη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Εργασίας στην Πέλλα και ιδιαίτερα θέματα που έθεσε το Εργατικό Κέντρο. Αναλύθηκε η στάσιμη κατάσταση επί σειρά ετών του έργου των Εργατικών Κατοικιών στο Αρχοντικό Γιαννιτσών ( «Γιαννιτσά ΙΙΙ»), τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τις εργολαβίες και η ανάγκη άμεσης προκήρυξης του.

Να σημειωθεί ότι σχεδόν δέκα χρόνια πριν έχουν δοθεί οι κατοικίες σε δικαιούχους οι οποίοι αναμένουν τόσα χρόνια να παραλάβουν τα σπίτια τους.

Ήδη το Υπουργείο και ο ΟΑΕΔ έχουν προχωρήσει σε αποτίμηση από επιτροπή αποτελούμενη από επιστήμονες ( με συμμετοχή καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου) του προϋπολογισμού των εργασιών που απομένουν ( συμπεριλαμβανομένων των φθορών της μέχρι τώρα εργολαβίας) και προκηρύσσεται μέσα στο επόμενο δίμηνο με διεθνή διαγωνισμό και προϋπολογισμό εργασιών 5.500.000,00 €

Τόσο ο βουλευτής όσο και οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους για την εξέλιξη αυτή. Η κυβέρνηση αυτή επιλύει με αποφασιστικότητα χρονίζοντα προβλήματα προς όφελος των εργαζομένων και των πολιτών στην Πέλλα, όπως και σε όλη τη χώρα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.