Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πόσο κοστίζουν οι μεγάλες προσπάθειες για την προβολή των Λουτρών Λουτρακίου


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών  κ. Δημήτριος Μπίνος γράφει με περηφάνια ότι εφημερίδα της Αθήνας πρόβαλλε τα Λουτρά . Ξέχασε όμως να πει ότι η προβολή αυτή είχε και το κόστος της και δικαιολογημένα. Το περίεργο είναι γιατί το αποκρύπτει. Ιδού:

Η απόφαση  του κόστους  για το αφιέρωμα, ακυρώνει και διαψεύδει τον δήμαρχο για όσα ισχυρίζεται  ότι πρόκειται για  το αποτέλεσμα  μιας μεγάλης  προσπάθειας με στόχο την προβολή του τόπου:
Πηγή: aridaia-gegonota.blogspot.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. μπράβο ρε δήμαρχε με 1.860 ευρώ έκανες γνωστά τα λουτρά σε χιλιάδες άτομα σε όλη την Ελλάδα είχες δυο επιλογές η μια αυτή που έκανες και η άλλη να τα μοίραζες στο νόμο σε ΜΜΕ δεν θα διαφήμιζες τα λουτρά σε χιλιάδες ταξιδιώτες άλλα θα βούλωνες στόματα για μένα έπραξες καλά!!!
    ένας αναγνώστης από Έδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τα ισοπεδώνουμε ολα η καθημερινή έχει 60.0000 πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα το περιοδικό διαβάζετε από πολλαπλασια χιλιάδες άτομα δεν είναι πολλά λεφτά.
    Το κακό ήταν που έβλεπα να διαφημίζουν τα λουτρά σε Αριδαιοτες και Εδεσσαιους στα τοπικά έντυπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.