Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ημερίδα του Συλλόγου φίλων νοσοκομείου Γιαννιτσών για τον καρκίνο του μαστού (φωτο)


Αγαπητές φίλες, αγαπητά μέλη στόχος του συλλόγου μας είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση του καρκίνου του μαστού πρόκειται για κοινωνική δράση που δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον για τις συμπολίτισές μας. Ήταν μεγάλη η χαρά μας βλέποντας την συμμετοχή σας στην ημερίδα που διοργανώσαμε 5 Νοεμβρίου για την ενημέρωση πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση  του καρκίνου του μαστού με την αντιπεριφέρεια πέλλας
σας ευχαριστουμε !
Ευχαριστούμε την αντιπεριφερειάρχη κ. Αηδονά 
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς κ. Κωσταντίνο Καραπαναγιώτη χειρουργό μαστού την κα. Γλυκερία Μπουλογιαννη ακτινοδιαγνώστρια κ. τον κ. Πρόδρομο Παπαιωάννου πλαστικό χειρουργό για την προσφορά τους στην ημερίδα την υψηλού επιπέδου ενημέρωση που  παρείχαν επίσης σε κάθε γυναικά ξεχωριστά!
Δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για το λειτούργημά τους.
Ευχαριστούμε  τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Φάκα για την παραχώρηση αίθουσας θεάτρου ώστε να πραγματοποιηθεί η ημερίδα.
Ο σύλλογος φίλων νοσοκομείου Γιαννιτσών συμμετέχοντας  στην παγκόσμια πρωτοβουλία φωταγώγησης κτιρίων ως σύμβουλο αφύπνισης  για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού φωτίσαμε το πνευματικό κέντρο στα Γιαννιτσά υπενθυμίζοντας σε όλες τις γυναίκες το σωτήριο μήνυμα!
Ευχαριστούμε τον κ. Φάκα πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΠ για την πραγματοποίηση της πρότασής μας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.