Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυλαία από την κεντρική σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου (φωτο)


Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας άνοιξε αυλαία η Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με το έργο του Ντίνου Κατσουρίδη «ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ» την Κυριακή 29 Οκτώβρη, μια παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς τα έσοδα προσφέρθηκαν στον Σύλλογο Νεφροπαθών Νομού Πέλλας «Άγιοι Ανάργυροι».Πριν την έναρξη της παράστασης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Οτουντζίδου Δέσποινα, ευχαρίστησε το θεατρόφιλο κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και στήριξε έμπρακτα την πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς, ενώ σε ένα σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών κος Βασίλης Μίσκος, τόνισε τη σημαντικότητα αυτής της συνεργασίας και την αναγκαιότητα δημιουργίας παρόμοιων εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα. Το παρόν έδωσε και ο Βουλευτής Ν.Πέλλας κος Γιάννης Σηφάκης καθώς και η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. κα Νατάσα Ιατρίδου
Την παράσταση της Δευτέρας παρακολούθησαν μεταξύ άλλων τα μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας καθώς και σύσσωμοι οι σύλλογοι της πόλης, που προάγουν πολιτισμό με τους εκπροσώπους τους.
Η επίσημη πρεμιέρα του έργου δόθηκε την Τετάρτη 1η Νοέμβρη με καλεσμένη την ηθοποιό Νέλλη Παππά, γνωστή από την ερμηνεία της ως «Φιφίκα» στη γνωστή ταινία που μεταφέρθηκε στο σανίδι από την Κεντρική Σκηνή. Η κα Παππά εμφανώς συγκινημένη ,παρακολούθησε την παράσταση, συνεχάρη τους ηθοποιούς και, ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου για την πρόσκληση.

Την επίσημη πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Δημητρης Γιάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κος Θεολόγος Τσακίρης, ο Διοικητής Π.Υ. Έδεσσας κος Γιώτης Ζώης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ανδρίτσος Γιάννης και Μαρία Ζωγράφου, εκπρόσωπος του Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας, η Πρόεδρος του ΚΔΑΠ μεΑ «Ορίζοντας» κα Κικίδου Γεωργία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θόδωρος Γαβράς» κος Γαβριηλίδης Γιάννης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλας «Η Μπίγα» κα Νανά Διαμαντή, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και πλήθος κόσμου.
Οι παραστάσεις είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Γιώργου Τσιρόγκα, πρώτου Προέδρου και Ιδρυτικού μέλους του συλλόγου. Ιδιαίτερη τιμή η παρουσία της κας Γιώτας Τσιρόγκα, χήρας του εκλιπόντος, που παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα. Ειδικό αφιέρωμα στον εκλιπόντα έγινε από την Πρόεδρο του Ε.Θ. κα Οτουντζίδου ενώ ως ελάχιστο φόρο τιμής, προτάθηκε από την ίδια η απονομή τιμητικής διάκρισης που θα φέρει το όνομα του Γιώργου Τσιρόγκα, σε ετήσια βάση. Έτσι η Διοίκηση του Ε.Θ. για πρώτη φορά φέτος απένειμε την Τιμητική Διάκριση «Γιώργος Τσιρόγκας» στο μέλος του συλλόγου κο Βαγγέλη Πετσίβα, αναγνωρίζοντας το ήθος και την προσφορά του στο σύλλογο.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν ως και την Κυριακή 5 Νοέμβρη με ώρα έναρξης 9.15

kakoktag3







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.