Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μια σοβαρή διαμαρτυρία αναγνώστη από χωριό της Αλμωπίας - Γιατί όλοι οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα!


Μια ιδιαίτερα σοβαρή διαμαρτυρία δεχθήκαμε  από αναγνώστη μας σε χωριό της Αλμωπίας, στο οποίο, όπως μας λέει, το 80% των κατοίκων του είναι ηλικιωμένοι!

Όπως επισημαίνει ο αναγνώστης μας, η ηλικιωμένη μητέρα του χρησιμοποιεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ συσκευή οξυγόνου, δηλαδή χρειάζεται μηχανική υποστήριξη (ηλεκτρικό ρεύμα) για να ζήσει και να μην κινδυνέψει η ζωή της.

Σύμφωνα με την διαμαρτυρία του, χθες, χωρίς καμιά απολύτως προειδοποίηση από την ΔΕΗ, σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στο χωριό του για 5 ολόκληρες ώρες και όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «ήταν μια κόλαση» για τον ίδιο και την μητέρα του.

Κατάφερε όμως, μετά από δική του πρωτοβουλία και με την ευγενική ανταπόκριση υπαλλήλου του υποκαταστήματος ΔΕΗ Έδεσσας και ενημερώθηκε. Μάλιστα ο εξυπηρετικός υπάλληλος του υποσχέθηκε να ... τον ενημερώνει ο ίδιος (!) κάθε φορά που θα υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος!!!

«Όταν ήμασταν μικροί, τα μεγάφωνα φώναζαν για διακοπές ρεύματος, νερού, όποτε θα ερχόταν γιατρός κ.λ.π.. Τώρα τίποτα. Όλα από στόμα σε στόμα και αν είμαστε τυχεροί θα μάθουμε, αν όχι ... ο Θεός βοηθός», τονίζει στην διαμαρτυρία του προς την Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα ο αναγνώστης μας.

Αυτό σε γνώση των αρμοδίων στη ΔΕΗ, που όταν χρειάζεται, πρέπει και μπορούν να επικοινωνούν με κάποιες απομακρυσμένες Τοπικές Κοινότητες.
Εμείς πάντως ως μέσο ενημέρωσης δημοσιεύουμε όλες τις σχετικές ανακοινώσεις.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.