Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη Θεσσαλονίκη οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας φαρμακοποιού

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Δεκεμβρίου 2017, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και, συγκεκριμένα, στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ. ως εξής:
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017
9.00-12.00 Έλεγχος φαρμάκων
12.00-15.00 Παρασκευή φαρμακοτεχνικών ή χημικών σκευασμάτων
Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017
9.00-12.00 Εκτέλεση συνταγών

12.00-15.00 Αναγνώριση πλειόνων φαρμάκων
ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ (ή ΓΡΑΠΤΕΣ) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017
9.00-12.00 Ελληνική Φαρμακοποιΐα – Φαρμακοτεχνία
12.00-15.00 Φαρμακευτική Εμπορευματολογία-Στοιχεία Ιστορία-Νομοθεσία
Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017
9.00-12.00 Φαρμακολογία
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017
9.00-12.00 Τοξικολογία
Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να περιέλθουν στην υπηρεσία μας το αργότερο μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2017. Οι υποψήφιοι θα παραλάβουν το παραπεμπτικό τους τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 π.μ. στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων στο 2ο όροφο του κτιρίου της Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ.
Τροποποίηση του προγράμματος γίνεται από τους εξεταστές, σύμφωνα και με το υπόλοιπο πρόγραμμα λειτουργίας της Σχολής και ενημερώνεστε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Παράκληση να αποστέλλονται από άλλες περιφερειακές ενότητες να αποστέλλουν στην υπηρεσία μας μόνο διαβιβαστικό και κατάσταση του υποψηφίου.
Οι ενδιαφερόμενοι από άλλες περιφερειακές ενότητες της Π.Κ.Μ. μπορούν να προμηθεύονται το παράβολο των 11,74 € από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη (Ερμού και Καρόλου Ντηλ γωνία) και να το καταθέτουν στη γραμματεία της Επιτροπής, την πρώτη μέρα των εξετάσεων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…