Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιερομόναχος τραυματίστηκε όταν αποκολλήθηκε βράχος σε Ι.Μονή στην Ημαθία


Ιερομόναχος τραυματίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες όταν αποκολλήθηκε βράχος και έπεσε στο μοναστήρι στο οποίο εγκαταβιεί με αποτέλεσμα αυτός να εγκλωβιστεί.

Πυροσβέστες κλήθηκαν στις 02:15 για βράχο που αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω σε τμήμα κτηρίου της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου, στο 14χλμ της επαρχιακής οδού Βέροιας - Ριζωμάτων. Στο σημείο απεγκλώβισαν τον ιερομόναχο ο οποίος είχε τραυματιστεί και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια της νύκτας κλιμάκια της Πυροσβεστικής διέσωσαν πέντε άτομα από Ι.Χ. στην περιοχή της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, ενώ πραγματοποίησαν δεκαοκτώ αντλήσεις υδάτων.

Την Πιερία χτύπησε με σφοδρότητα η κακοκαιρία τις προηγούμενες μέρες. Πολλές περιοχές μετατράπηκαν σε λίμνες ενώ υπόγειοι και ισόγειοι χώροι πλημμύρισαν. Είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία που έδωσε χθες το βράδυ, το Πυροσβεστικό Σώμα. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε δεχθεί 480 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία. Είχαν συγκροτηθεί 10 συνεργεία με 25 πυροσβέστες οι οποόι εργάζονταν ασταμάτητα και ολοκληρώθηκαν 56 διασώσεις ατόμων.

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, και σήμερα το πρωί η κίνηση των οχημάτων στο 430 χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών (στο ύψος του Ν.Πιερίας), με κατεύθυνση προς Αθήνα, διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας. 
ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.