Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Μην ρίχνετε τις στάχτες από τζάκια και σόμπες στους κάδους απορριμμάτων


Προβλήματα στους κάδους απορριμμάτων

Ένα γνωστό και πολύ δυσάρεστο φαινόμενο επαναλήφθηκε στην πόλη της Έδεσσας.

Κάποιος συμπολίτης μας πέταξε σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων, τα υπολείμματα στάχτης, η οποία ήταν ακόμη ενεργή και είχε θράκα. Προφανώς καθάρισε την σόμπα ή το τζάκι του χωρίς να έχουν σβηστεί κατάλληλα και πέταξε τις στάχτες χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αποτέλεσμα της πράξης αυτής ήταν ο κάδος να πάρει φωτιά και να λιώσει, δημιουργώντας μία σειρά προβλημάτων. Καταρχάς από θέμα υγείας, λόγω των αναθυμιάσεων του λιωμένου πλαστικού, σε αντίθεση με την προσπάθεια να διατηρήσουμε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον για όλους μας. Από την άλλη μεριά δημιουργήθηκε οικονομική ζημία σε βάρος του Δήμου και συνακόλουθα των δημοτών, για την αντικατάσταση του κάδου.

Για τους λόγους αυτούς εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους συμπολίτες μας να δείχνουν την δέουσα σημασία και να μην ρίχνουν τις στάχτες από τζάκια και σόμπες στους κάδους απορριμμάτων.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. O κάδος ο μεταλλικός στη φώτο που δώσατε είναι από αυτούς που μπήκαν σε βιολογικό καθαρισμό και βγάζατε δελτία τύπου, για γέλια τρύπιοι κάδοι σε όλη τη πόλη, όσο για αυτόν που έβαλε φωτιά στον κάδο είναι άξιος της μοίρας του γιατί αν καίει δημοτική περιουσία θα καεί μια μέρα και το δικό του σπίτι. Μαζέψτε τα μπάζα και τα σκουπίδια από τα παλιά σφαγεία και τα νεκροταφεία στη πίσω μεριά, αίσχος. Ο αντιδήμαρχος πρέπει να καταλάβει λιγάκι πριν λήξει η θητεία του ότι ήταν δήμαρχος. Ε και αυτός με το σακάκι του θα βγει που δεν φορούσε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.