Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα δικαστήρια η Μελίνα Ασλανίδου: «Αυτό δεν το επιτρέπω σε κανέναν»! (βίντεο)


Στο πρωτοσέλιδο που έγραφε για την οικογένειά της αναφέρθηκε η Μελίνα Ασλανίδου σε συνέντευξή της στο Πρωινό, τονίζοντας ότι έχει επιλέξει να ακολουθήσει τη δικαστική οδό, καθώς δεν επιτρέπει σε κανέναν να ενοχλεί τους γονείς της. Το εν λόγω δημοσίευμα υποστήριζε ότι η τραγουδίστρια δεν έχει καμία σχέση με τους γονείς της τους οποίους έχει εγκαταλείψει, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει.

«Έχει γίνει μήνυση, το έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου… Είναι ένα κομμάτι που δεν προσβάλει εμένα, δεν θίγιε μόνο εμένα, αλλά θίγει την οικογένεια, ότι πιο ιερό έχουμε στη ζωή μας. Αυτό πραγματικά δεν το συγχωρώ σε κανέναν. Δεν μπορείς να πειράζεις φιλήσυχους ανθρώπους που μένουν σε ένα χωριό χωρίς να ενοχλούν κανέναν, είναι αγαπητοί, αγαπησιάριδες… όχι, όχι, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει τους γονείς μου» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.