Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θωμάς Ευάγγελος: Η διοίκηση Γιάννου μοιάζει σαν μια ξεκούρδιστη μπάντα με φάλτσο μαέστρο


Το στρατόπεδο συγκεντρώσεως ετοιμάστηκε από την Δημοτική Αρχή για οποιονδήποτε διαφωνεί με την πολιτική της. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό το έκτρωμα που δημιούργησαν στη περιοχή των Μύλων, δηλαδή την αυτοσχέδια μπάρα που θυμίζει στρατόπεδο εκστρατείας. Εκτός και αν στην άσκηση ‘’ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ’’ του Ελληνικού Στρατού, που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα συμμετείχε και ο Δήμος Έδεσσας και απλά έμεινε ξεχασμένη εκεί…

Αν ήταν πρωταπριλιά και να μου το έλεγαν χίλια άτομα δεν θα το πίστευα ότι δημιούργησαν κάτι τέτοιο σε ένα από τα στολίδια των Καταρρακτών την περιοχή των Μύλων. Δυστυχώς όμως η εικόνα είναι αποκαρδιωτική και δεν αφήνει το περιθώριο ούτε καν ακόμα και στους πιο ένθερμους υποστηρικτές της Δημοτικής Αρχής(όσοι έχουν απομείνει)να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της διοίκησης. Είμαι πεπεισμένος ότι το συγκεκριμένο έργο…δεν έχει την συγκατάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου αλλά και της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε, καθώς γνωρίζω την αισθητική τους αντίληψη.

Έρχομαι όμως στη Δημοτική Αρχή που φαινεται ότι η ιδεοληπτική της αντίληψη στο θέμα τουρισμός για τον Δήμο Έδεσσας είναι καταστροφική και στρατηγικά αδιέξοδη. Οι τουρίστες που θα αντικρίσουν αυτή την εικόνα θα μας κάνουν <<ρεζίλι>> στο πανελλήνιο και όλοι θα γελάνε με την κατάντια της πόλης μας. Αυτό θα εξακολουθεί να συμβαίνει όσο ο κ. Δήμαρχος ενστερνίζεται απόψεις των συμβούλων, οι οποίοι είναι ανίδεοι σχετικά με τον τουρισμό και παριστάνουν τους ειδήμονες.

Το πιο κρίσιμο ωστόσο δεν είναι αυτό αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Δημοτική Αρχή του κ. Γιάννου. Ο τέλειος χαρακτηρισμός είναι αποσπασματικότητα, αναποτελεσματικότητα, πελατειακά αλλά και με την λογική των selfies δείχνοντας στους πολίτες για μια στιγμή ότι όλα βαίνουν καλώς στο τουρισμό της Έδεσσας…και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας από εδώ πάνε και οι άλλοι.

Συμπερασματικά για μια ακόμη φορά στο θέμα τουρισμός δεν περνάει ούτε την βάση απόδοσης η Διοίκηση. Φυσικά δεν είναι αυτό το γεγονός, αυτό πλέον είναι κοινή διαπίστωση όλων των πολιτών οι οποίοι όταν θα έρθει ο κατάλληλος χρόνος θα δώσουν την απάντηση τους. Τέλος τα σημάδια κόπωσης και δυσλειτουργίας τόσο στο παραταξιακό της δυναμικό, όσο και πολιτικά η Διοίκηση έχει κουράσει και έχει χάσει την μπάλα. Θεωρώ δεδομένη την απομάκρυνση αυτού του εκτρώματος μας ντροπιάζει όλους.

ΘΩΜΑΣ Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

24 comments:

  1. "... Είμαι πεπεισμένος ότι το συγκεκριμένο έργο δεν έχει την συγκατάθεση των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου αλλά και της ΔΗΚΕΔΕ...."
    Δηλαδή κύριε Θωμά να τιμωρηθεί ο σιδεράς που το έφτιαξε ή ο μπογιατζής που το έβαψε. Εκτός και αν εννοείτε ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος το τοποθέτησε εκεί μόνος του. Όπως γνωρίζετε η ευθύνη των Μύλων ανήκει στην ΔΗΚΕΔΕ επιπλέον η έδρα της είναι απέναντι από το "κομψοτέχνημα" της φωτογραφίας. Γνωρίζετε επίσης και ποια είναι τα πρόσωπα αυτά και όπως πολύ επισημαίνετε έχουν άποψη και θέση επί παντός επιστητού συμπεριλαμβανομένου του τουρισμού. Συνεπώς δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι συγκεκριμένοι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι τόσο για αυτό όσο και για τα άλλα εκτρώματα που φυτεύθηκαν εν μια νυκτί στο Πάρκο. Η εμμονή του δημάρχου στην στήριξη των προσώπων αυτών θα αποδειχθεί στο τέλος και η πολιτική καταδίκη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαγγέλη σωστό το σκεπτικό σου, δεν γνωρίζεις όμως ούτε το σκεπτικό ούτε την αισθητική των όσων διοικούν τη ΔΗΚΕΔΕ. Δυστυχώς έχουν καταστρέψει τα πάντα με τη κακία της εξουσίας που τους διακρίνει. Νην μένεις σε αυτό γύρνα λίγο σε όλες της δομές να δεις αυτό που επικρατεί. Μπάχαλο - Μπαχαλο, και απορώ αντιπολίτευση δεν υπάρχει σε αυτό το ρημάδι το δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν υπάρχει και μαθαίνω τελευταία Ότο τα ίδια πρόσωπα θα ξανακατεβουν απέναντι σε αυτό που ζούμε 6 χρόνια τώρα. Ξέρεις τι θα καταφέρουν ; Να τους ξανά βγάλουν . Και να περάσουμε αλλά 5 χρόνια με τύπους σαν αυτούς που διοικούν δηκεδε, με τύπους που παρκάρουν σε διαβάσεις αναπήρων και είναι αμετακίνητοι στα πόστα τους .. .
      , με τύπους ανεπάγγελτους σε νομικά πρόσωπα.... Με ειδικούς συνεργάτες που κρατούν ομπρέλες.. Και με τους υπόλοιπους δημοτικός συμβούλους... Να παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν τι κάνουν οι ομοϊδεάτες τους.

      Διαγραφή
    2. Ελατε βγαλτε ολα τα εσώψυχά σας βγαλτε ολη την χολή που κρύβετε τόσα χρονια....Ανάρτηση ψάχνετε να γράψετε...λάσπη, λόγια του αερα.. ....απλα για να γεμίσετε το σχολιο....Τοσα χρονια κλειστο το κολυμβητήριο το πηρε η ΔΗΚΕΔΕ και λειτουργεί...εστω και επτά μηνες αλλα λειτουργει.... Φιλαρμονική εγινε και αναπτυσετε , Ωδείο πολιτιστικές εκδηλώσεις, κοινωνικες δομές, λαογραφικο μουσειο, Ενυδρείο Επρεταριο, Τουριστικό Περιπτερο Πληροφοριων, Υπαίθριο Μουσείο Νερου με επισκέψιμα πλεον κτηρια....και πολλα πολλα αλλα μικρα και μεγαλα....ριξτε την χολη που εχετε ....Οσο για το αντικειμενο της αναρτησης τοσα χρονια που ρήμαξε απο την εγκατάλειψη και τις ζημιές κανενα δεν τον πείραζε τωρα που θα γίνει ενα επισκέψιμο θεματικό παρκο τωρα ολοι εχουν κατι να πουν....Στο τελος ομως κάνουμε κριτική και κυριως αυτοι -οι τουρίστες - που θα το επισκεφτούν.....

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΣΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΗ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΣΗΜΑ ...Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ

      Διαγραφή
    4. Γραφείο προπαγάνδας αυτά για όσους δεν ξέρουν, το κολυμβητήριο λειτουργούσε 12 μήνες το χρόνο, το έκλεισε ο Γιάννου για να το ξαναλειτουργήσει σαν δικό του έργο, διώχνοντας μάλιστα έναν από τους δημοτικούς του συμβούλους ρίχνοντας του λάσπη και δίνοντας το στην αυτοκρατορία της ΔΗΚΕΔΕ. Το τουριστικό περίπτερο το λαογραφικό και το ενυδρείο θα μας πεις οτι έγιναν επί Γιάννου θα μας τρελάνεις, λειτουργούν πάνω από 20 χρόνια ανιστόρητε βαλτέ. Πια χολή βρε συκωταριά που το υπαίθριο μουσείο νερού το κατάντησε στρατόπεδο συγκέντρωσης, τώρα βρε θα γίνει θεματικό πάρκο ρημάχτηκε επί Γιάννου. Πλήρωνε Εδεσσαίε. Το Κανναβουργείο ρήμαξε το σφράγισε, όλα τα διέλυσε. Σε λίγο θα μας πεις ότι πριν το Γιάννου δεν είχαμε και καταρράκτες. Κριτική θα κάνει ο δημότης που γνωρίζει όχι ο τουρίστας ανιστόρητε. Άντε έρχονται εκλογές όχι θεματικά, άρτον και θεάματα θα βλέπουμε. Και τέλος πες του να βάλει πιο ψηλά φυτά στο ΕΣΤΙΑ να κρύψουν λαμαρίνες και σκουπίδια πιο καλά αυτά δεν κατήγγειλε το 2010. Ρε άντε γεια

      Διαγραφή
  3. Γιατι ρε παιδια , ταιριαζει με την άλλη μεριά του ΕΣΤΙΑ . Αν το δείτε με πιο ανοιχτή ματιά θα το καταλάβετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόσφατα η δηκεδ ε έδωσε άλλη μια φορά εξετάσεις και απέτυχε καθώς αυτό που έγινε με την ολυμπιακή φλόγα δεν συμβαίνει σε τριτοκοσμικές χώρες. Σκάνδαλο στην επιλογή αθλητών αλλά το χειρότερο ήταν η αισθητική της γιορτής. Η πολιτικη προισταμένη εκτέθηκε για άλλη μια φορά στην πόλη. Καθώς και παλιότερα οι αποφάσεις της αποτέλεσαν τροφή για συζήτηση. Ένας λόγος παραπάνω όταν θυμήθηκαν οι Εδεσσαίος αναγνώστες του σάιτ διαφορά. Ο μόνιμος υπάλληλος που εκτελεί χρέη διευθυντή όποτε εμφανίζεται τα διαλύει όλα όπως δε κάθε του εμπλοκή με τα κοινά. Το ερώτημα είναι αν τελικά βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι και η απάντηση είναι ναι δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαγγελάκη σε πείραξε μια μπάρα! τόσα χρόνια σχεδόν μια δεκαετία δεν σε πείραξαν οι λαμαρίνες από την εστία ...α ξέχασα αυτά τα έβαλαν άλλοι που ...δεν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί έφυγαν οι λαμαρίνες και δεν το ξέραμε?

      Διαγραφή
    2. Δεν έγραψε για αυτες και εγραψε για μια ... μπάρα εκει ειναι η πλακα!

      Διαγραφή
  6. Εθελοτυφλειτε κυριε θωμα.. προσπαθειτε απεγνωσμενα, ως εκπροσωπος της κεντροαριστερας η της δηθεν αριστερας και ενω προφανως δεν γνωριζετε τιποτα απο τα τεκταινομαινα στον δημο εδεσσας και παραφιλολογωντας, να αποδωσετε προσωπικες ευθυνες στο προσωπο του δημαρχου αγνοωντας βασικα πραγματα καιπροσπαθειτε να εξαγνισετε την αισθητικη των διοιηκουντων δηκεδε..κυριε θωμα τιποτα δεν καταφερνετε ειστε ημιμαθης αρα και επικινδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τσιμπάτε μην τσιμπάτε σας παίζουν γιο γιο πάρτε το χαμπάρι θα μας διώξουν νύχτα αυτοί αν συνεχίσουμε έτσι....

      Διαγραφή
  7. Σοντρας μετα τις εκλογες του 2011 σε ενα απο τα πρωτα δημοτικα συμβουλια..ιδια λογια ιδια μυαλα και δεν αλλαζουν..κριμα..αντιγραφεις γενικα φιλε βαγγελη..αυτοι που διαβαζουμε διαδικτυο ξερουμε..με την θοδωρα και με εξεδρα απο τωρα που θα φτασεις σε 10 χρονια αραγε;; κοιτα να προσφερεις με δικες σου ιδεες και δυναμεις και οχι σαν πατεριτσα της θοδωριτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν το ξερω το παληκαρι αλλα παιδια εχει δικιο ο δημαρχος με αυτο που εκανε μας ρεζιλεψε σε ολο το πανελληνιο αυτα δεν γινονατι πουθενα. Επιτελους και καποιος να τα λεει...οι απο πανω γιατι τοσο πανικο τη φοβαστε μην χασετε το μεροκαματο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρεζίλι στο πανελλήνιο οι πρώτες ακυρώσεις στις αφίξεις τουριστών έφτασαν....τι χαζά λέτε ρεεεεε

      Διαγραφή
  9. Τα έργα του Γιάννου είναι εκπληκτικά
    τώρα που θα γκρεμίσει και το γήπεδο θα τελειώσει το έργο του ο ΝΕΡΟΝ. Αντι να φτιάξει το γήπεδο που ρημάζει να μπορούν οι πολίτες να αθλούνται σε ανθρώπινο περιβάλλον αυτός έβαλε μπάρα στους καταρράκτες να μετράει τους επισκέπτες λεει. Τρέλα με κορδέλα στην Εδεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.44 είναι τυχεροί γιατί οι διαδικασίες αργούν και όταν πέσει το γήπεδο και ξεσπιτωθούν τα αγωνίσματα Σάλας θα χει έρθει το 2019. Δεν θα είναι δήμαρχος αυτός ούτε αντιδήμαρχος το παιδάκι. Και γονείς θα ψάχνουν υπεύθυνο να εκτονώσουν την οργή τους και θα γίνουν μπαλάκι. Όχι εγώ δε φταίω ο προηγούμενος κλπ. Παρακαλάω να ξαναβγούν και ας είμαστε στον σκοταδισμό για αλλά 5 χρόνια να δω τις φάτσες τους όταν καταλάβουν τι κάνανε με το γήπεδο και την ανοδιοργανωσια τους γιατί για τα επόμενα 10 χρόνια κλειστό δε θα γίνει . Θα γυρίσουνε αθλητικά στη 19 ετια του 70 . Αλλά τόσο κόβει τόσα κανουν

      Διαγραφή
  10. Αγαπητέ 8,12 και 8,33 και 8,37 γιατί ο ίδιος είσαι επιτίθεσαι σε έναν νέο άνθρωπο που έχει το θάρρος της γνώμης και δεν λες τίποτε για τα γραφόμενά του. Είσαι και συ ένα από τα πιόνια του συστήματος που εδώ και χρόνια λυμένετε τον τόπο. Το αφεντικό σου έθιξε και προσπαθείς εσύ τώρα να τα ρίξεις στους συνεργάτες του. Μόνο για αυτό είσαι κατάπτυστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς για σένα, αλλά και για την...εργοδότριά σου πράγματι πλησιάζει η ώρα που οι πολίτες θα....εκφρασθούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκει στο δημο κανουν οτι θελουν γιατι δεν υπαρχει αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 19 θα ψηφίσουμε εσένα και τον Βαγγελάκη, ώστε να έχουμε επιτέλους καλή αντιπολίτευση στο δήμο

      Διαγραφή
  13. Μπαρες στον τουρισμο,κολωνακια στην εμπορικη δραστηριοτητα ,κατεδαφιση στον αθλητισμο. Αν νομιζετε εκει στο δημο οτι με τους παρακολουθητες στα σχολια και στα λαϊκ του φβ και τους ρουφιανους του δρομου θα συνεχισετε το εργο σας γελιεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ένα μόνο: ΠΟΙΟΣ πρώην Δήμαρχος φταίει για το ότι δεν υπάρχει αίθουσα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην πόλη;; ΠΟΙΟΣ;; να βγει να λογοδοτήσει για το ΛΑΘΟΣ του!!έχει το θράσος να κυκλοφορεί κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.