Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει: Αγέλες σκύλων επιτίθενται σε εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Κιλκίς (φωτο)


Εκτός ελέγχου, λόγω της έλλειψης φύλαξης, είναι η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι "στον χώρο του Νοσοκομείου υπάρχουν αγέλες αφηνιασμένων αδέσποτων σκυλιών που εξαγριωμένα επιτίθενται στο προσωπικό".
Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει παράλληλα ότι "από την παντελή έλλειψη φύλαξης συμβαίνουν κατά καιρούς ξυλοδαρμοί, προπηλακισμοί, καταστροφές ιατρικού εξοπλισμού, κατάληψη χώρων από περιθωριακά άτομα. Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε ένα φύλακα. Θυρωρός -τηλεφωνητής υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο κατά το πρωινό ωράριο. Γι’ αυτό η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου".

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ: "ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

Αγέλες σκύλων επιτίθενται και τραυματίζουν προσωπικό
Καμία μέριμνα, καμία φύλαξη
Στο Γ.Ν. Κιλκίς οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς αντιμετωπίζουν επικίνδυνες καταστάσεις από την έλλειψη φύλαξης.
Στο χώρο του Νοσοκομείου υπάρχουν αγέλες αφηνιασμένων αδέσποτων σκυλιών που εξαγριωμένα επιτίθενται στο προσωπικό. Καμία μέριμνα δεν λαμβάνεται για την φιλοξενία τους σε ειδικό χώρο και για την στείρωσή τους σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τις φιλοζωικές οργανώσεις.
Τα σκυλιά εισέρχονται εντός του Νοσοκομείου στους διαδρόμους, τα σκαλιά, στους θαλάμους νοσηλείας.
Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου την Κυριακή 12/11/2017 και από αναφορές προκύπτουν περιστατικά με επιθέσεις σκύλων σε προσωπικό του Νοσοκομείου. Έχουμε περιστατικό που τα σκυλιά έριξαν κάτω και δάγκωσαν στο πόδι ιατρό.
Η κατάσταση δεν ευαισθητοποιεί τη Διοικήτρια να πάρει μέτρα. Πότε θα πάρει μέτρα η κυρία Βλάχου; Όταν θρηνήσουμε θύματα;
Από την παντελή έλλειψη φύλαξης συμβαίνουν κατά καιρούς ξυλοδαρμοί, προπηλακισμοί ,καταστροφές ιατρικού εξοπλισμού, κατάληψη χώρων από περιθωριακά άτομα.
Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε ένα φύλακα. Θυρωρός -τηλεφωνητής υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο κατά το πρωινό ωράριο. Γι’ αυτό η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ.
    ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.
    ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ¨΄ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ¨¨ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λετε παιδια, σε ολοι την Ελλαδα,μετα τους αναρχικους εχουν παρει τον νομο στα χερια τους οι ζωοφιλοι1 γιαυτο και η αυστηρη νομοθεσια ! πιο φτηνα την βγαζεις στο δικαστηριο αν δειρεις ανθρωπο ,παρα να ριξεις κουβα με νερο σε σκυλο! βγαζουν τα απωθημενα τους ανθρωποι ,με προβληματικη συμπεριφορα ,που εχουν ταχθει να προστατεψουν τα δικαιωματα των τετραποδων ! εχουμε μπερδεψει τις πολιτειες των ανθρωπων με τον παραδεισο των ζωων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.