Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα του ΑΣ Ταεκβοντό Έδεσσας


Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων

Εντυπωσιακή σε αριθμούς συμμετοχή νεαρών αθλητών και αθλητριών το τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Το άθλημα του Ταεκβοντό αποδεικνύει για πολλοστή φορά στη πράξη πόσο δημοφιλές θεωρείται από γονείς και παιδιά, ιδιαίτερα ακόμα στις μικρές ηλικίες.

Χίλιοι εκατό αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν λοιπόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα πανελλήνιας συμμετοχής (Πέμπτη) παίδων – κορασίδων (γεννηθέντες 2006) και ακολούθως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή), γεννηθέντες τα έτη 2003, 2004, 2005.

Το Ολυμπιακό Στάδιο στα Άνω Λιόσια κατακλύστηκε από τους φίλους του αθλήματος που απόλαυσαν τους νεαρούς αθλητές σε επίδειξη του ταλέντου και των ικανοτήτων τους ενόψει μελλοντικών διοργανώσεων.
Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με πέντε αθλητές που αγωνίστηκαν με σθένος διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο στο δύσκολο έργο τους αφού όλες οι κατηγορίες είχαν 6 ή 7 αγώνες μέχρι τον τελικό, λόγο της μεγάλης συμμετοχής και ενώ δεν κατάφεραν να φτάσουν τα σκαλιά του βάθρου ήταν άξιοι εκπρόσωποι αφήνοντας της συνοδό προπονήτρια Μπιρόζη Αναστασία ικανοποιημένη από την γενναία προσπάθεια τους. Ωστόσο άτυχοι στάθηκαν οι τρεις από τους αθλητές μας που έχασαν τελευταία στιγμή στον δεύτερο αγώνα τους, ενώ οι αντίπαλοι έφτασαν στον τελικό.

Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα των αγώνων Παρασκευή 24/11 αγωνίστηκαν τα τρία κορίτσια της Ομάδας μας. Στην κατηγορία των -55 κιλά Κορασίδων αγωνίστηκε η Μαλίγκα Έλενα «Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ» που κέρδισε σχετικά εύκολα τον πρώτο της αγώνα έναντι της αθλήτριας Κανταράκη Αναστασίας «ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» φάνηυκε λίγο απρόσεχτη στον 2ο αγώνα και δεν τα κατάφερε έναντι της Κολοκότσιου Αγγελική «ΑΤΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕΠΟΛΙΩΝ». Στην κατηγορία των +59 κιλών μας εκπροσώπησαν η Μπόπτση Αναστασία «Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ» που κέρδισε των 1ο αγώνα της έναντι της αθλήτριας Κοκόρη Νεφέλης «Α.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» και έχασε τελευταία στιγμή στον 2ο αγώνα και ενώ είχε το προβάδισμα από την αθλήτρια Ζαχαράκη Μαριτίνα «ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ΒΟΛΟΥ» η οποία έφτασε στον τελικό. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε η Τούρα Ιωάννα «Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ» με αντίπαλο την αθλήτρια Πρεδέσκου Ντιάνα «Α.Σ. ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ» έχασε τον αγώνα για δύο πόντους τελευταία στιγμή και παρά την αξιόλογη προσπάθεια της το σύστημα δεν έλεγε να καταγράψει τους ανάλογους πόντους.
Την 2η ημέρα των αγώνων Σάββατο 25/11 μας εκπροσώπησε άξια ο Μπινιόλας Στέφανος στην κατηγορία των -53 κιλά Πάιδων κέρδισε εύκολα των 1ο αγώνα με αντίπαλο τον Κούρκουλο Νίκο «Α.Σ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ», ενώ στον 2ο αγώνα σταμάτησε η πορεία του για μια στιγμή απροσεξίας στο τέλος του αγώνα που άφησε τον αντίπαλο Μωισίδη Αντώνη «Α.Σ. ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΟΎ» να πάρει το προβάδισμα και να χάσουμε τον αγώνα με σκορ 18-19.

Την τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος αγωνίστηκε με σθένος και για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Τότλης Ιωάννης γεννημένος το 2005. Στάθηκε λίγο άτυχος στην κλήρωση και δεν τα κατάφερε αφού είχε έναν εξαιρετικά δύσκολο πρώτο αγώνα με τον Παπουτσή Αθανάσιο «ΤΟΛΜΗ ΚΙΛΚΙΣ».

Το επίπεδο και ο ανταγωνισμός του πρωταθλήματος ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένος και για αυτή την προσπάθεια αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές.

Αυτό το Σάββατο 25 μικροί αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ αγωνίζονται σε φιλική συνάντηση που πραγματοποιείται από τον «ΦΙΛΙΠΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κρύας Βρύσης από της 9:30 π.μ. έως και της 17:00μ.μ.

Ενώ η αθλήτρια Νάνου Ιωάννα παραβρίσκεται στα προπονήτρια της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος όπου πραγματοποιείται το 3ο προπονητικό Σαββατοκύριακο για τις κατηγορίες των Ανδρών/ Γυναικών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.