Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα κέντρα για την εκλογή του προέδρου της Κεντροαριστεράς που θα λειτουργήσουν στην ΠΕ Πέλλας


Τα 5 εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Π.Ε. Πέλλας για τις διαδικασίες σχετικά με την εκλογή του προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, που θα γίνουν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, είναι τα κάτωθι:

Δήμος Πέλλας: Γιαννιτσά - Πνευματικό Κέντρο
                         Κρύα Βρύση - Πνευματικό Κέντρο

Δήμος Έδεσσας: Δημαρχείο Έδεσσας

Δήμος Αλμωπίας: Αριδαία - Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο

Δήμος Σκύδρας: Σκύδρα - Πνευματικό Κέντρο


Η ψηφοφορία ξεκινά στις 8 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 8 το βράδυ.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν θα πρέπει να δώσουν για την συμμετοχή τους το ποσό των 3 ευρώ.
Αν χρειασθεί να γίνουν επαναληπτικές εκλογές , αυτές θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Ανακοίνωση της ανεξάρτητης επιτροπής διαδικασιών και δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) για την εκλογή επικεφαλής νέου πολιτικού φορέα 

Νομαρχιακή ομάδα εμπιστοσύνης (ΝΟΕ) Ν. Πέλλας Κεντροαριστερά ισχυρή και σύγχρονη

Φίλες και φίλοι,

Μετά την αξιακή αλλοτρίωση της άγουρης μεταπολιτευτικής δημοκρατίας μας και την ηθική απαξίωση του πολιτικού συστήματος της χώρας που μας οδήγησε στη διεθνή επιτήρηση και τον περιορισμό των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, βρισκόμαστε πλέον στη κρισιμότερη ίσως φάση για το μέλλον του τόπου μας.

Οι κυριάρχες πολιτικές δυνάμεις εγκλωβισμένες στη γνώριμη τακτική του λαϊκισμού, πωλούν ψεύτικες ελπίδες και καλλιεργούν προσδοκίες που αδηνατούν να υλοποιήσουν. Ρίχνουν τα δίχτα τους αριστερά και δεξιά και ότι “κάτσει” στα αναταραγμένα νερά της αποδεκατισμένης κοινωνίας μας.

Αν το ανολοκλήρωτο πολιτικό φάσμα τους επιτρέπει αυτή τη συμπεριφορά, δυστυχώς η δική μας ισοπεδωτική αντίληψη για το πολιτικό δυναμικό της χώρας, την ενισχύει και την οδηγεί στα αδιέξοδα.

Σωτήρες δεν υπάρχουν και δεν περιμένουμε, ούτε και μαγικές συνταγές μπορούν να μας απαλλάξουν από τη “κακοδαιμονία” μας, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός και η επιθυμία μας για ένα μέλλον που μας αξίζει.

Παραφράζοντας το Ν. Καζαντζάκη που θέλει “τον άνθρωπο να βγάζει φτερά μπρος στο χείλος του γκρεμού” η κεντροαριστερά, ο πολιτικά υπεύθυνος χώρος που έχει σημαδέψει την ιστορία του τόπου με μεγάλες αποφάσεις – τομές, δηλώνει παρούσα, συνεπής στον ιστορικό της ρόλο και σύγχρονη, εξωστρεφής, αναγεννημένη, προσκαλεί το πολιτκό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας στο μέλλον.

Δημοκράτες και Δημοκράτισσες

Επειδή η ανοχή μας στέρεψε και η αποχή δεν μας ταιριάζει, στις 12 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς.

Ο νέος πολιτικός φορέας που γεννιέται μέσα απο την αγωνία μας, συντονισμένος με κινήματα αντιρατσιστικά, κόντρα σε κάθε μορφής “λαϊκισμού” μας καθιστά συνυπεύθυνους και με την ενεργή μας συμμετοχή, μας καλεί να δώσουμε περιεχόμενο και δύναμη στη φωνή του.

Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας, καθορίζουμε το μέλλον μας και αφήνουμε πίσω μας, στο χθές, τις δυνάμεις και τη νοοτροπία που μας καθήλωναν στο περιθώριο των εξελίξεων. Τώρα κοιτάμε μπροστά !

Ν.Ο.Ε ΠΕΛΛΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. "οι κυριαρχες πολιτικες δυναμεις" ποιες ειναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; με μολις μιση θητεια στην κυβερνηση εχει γινει μελος του "δικοματισμου" και οχι αυτοι που κυβερνησαν σαραντα χρονια με τζοχατζοπουλους μαντελληδες παπαντωνιου τσουκατους γειτονες σαμαραδες μητσοτακηδες ;(ολοι αυτοι αναφερθηκαν οτι πηραν το κατι τισ τους απο την γραμματεα του χριστοφορακου στην δικη της siemens για να ανοιγουν οι δουλειες του οπως της ελεγε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΤΖΑΚΡΗ,ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ,ΒΑΓΕΝΑ,ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχουν τα ονόματα; Άλλες πολιτικές καλούνταν να υπηρετήσουν τότε, άλλες τώρα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
  3. Η αγωνία σας φαίνεται ότι υπάρχει από το ποιος θα είναι ο δερβέναγας του παλαιοσαπιου μορφώματος και όχι από το ποια πολιτική θα ακολουθήσει. Δεν άκουσα (σαν νοικοκύρηδες που είστε και καθαροί)ποτέ καιπως θα πληρώσετε τα 200 μυρια που χρωστάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.