Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη σύγκληση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Πέλλας


Σύγκληση έκτακτου Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με προεδρεύουσα την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

Άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά με αφορμή τις σφοδρές καιρικές συνθήκες συγκάλεσε, εκτάκτως, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Αποτυπώθηκε η κατάσταση αυτή τη στιγμή σε όλους τους Δήμους της περιοχής και τονίστηκαν οι ανάγκες άμεσης παρέμβασης, με σωστικές εργασίες όπου αυτό απαιτείται. «Άμεσα όλες οι περιοχές να προστατευτούν» ήταν η ρητή εντολή που δόθηκε από την κα. Αντιπεριφερειάρχη στις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας, οι οποίες βρίσκονται επί ποδός από την έναρξη εμφάνισης των πολύ έντονων καιρικών φαινομένων. «Ό, τι χρειάζεται και απαιτείται θα γίνει ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα. Οι πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις, οι οποίες σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού θα συνεχιστούν, μάς αναγκάζουν να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα έκτακτης ανάγκης που έχουμε στη διάθεσή μας και αυτό κάνουμε ήδη. Ευχαριστώ όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την προσπάθεια που καταβάλλουν», ανέφερε η κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά.

Ξεκίνησε ήδη, με τη συνεργασία των Δήμων, η διαδικασία κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχών της Πέλλας με την ενεργοποίηση των κείμενων διατάξεων. Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων, την Ελληνική Αστυνομία, τον Στρατό και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για το συντονισμό των ενεργειών και την πραγματοποίηση παρεμβάσεων όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έδεσσας Ζώης Γιώτης, ο Διοικητής Αστυνομίας Πέλλας Θεολόγος Τσακίρης, ο Διευθυντής Υ.Η.Σ. Άγρα Γιάννης Κρουσταλλακίδης, οι κ.κ. Σιαφογιάννης Γεώργιος Συνταγματάρχης και Λιανός Νικόλαος Αντισυνταγματάρχης ως εκπρόσωποι του Στρατού, οι Αντιδήμαρχοι Αλμωπίας, Έδεσσας και Σκύδρας Στέφανος Αβραμίκας, Τάσος Δίου και Θέμης Κρητίδης αντίστοιχα, ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας Αθανάσιος Σταυρίδης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πέλλας Χρήστος Μπιμπίτσος, ο κ. Αθανάσιος Λιάμπας από την Πολιτική Προστασία Δήμου Σκύδρας, ο κ. Γιώργος Ιατρίδης από την Πολιτική Προστασία Δήμου Αλμωπίας, ο κ. Σάββας Νεσλεχανίδης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Έδεσσας, ο Επιπυραγός Παναγιώτης Φωστηρόπουλος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας, ο Επιπυραγός Απόστολος Κώνστας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλμωπίας, ο κ. Ιάκωβος Κωνσταντινίδης από την Ε.Δ.Ο.Μ.Α.Κ. και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.ΑΦΑΝΤΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ε ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέρτε επιτέλους έργα για το ποτάμι του Λιποχωρίου και αφήστε τις κατόπιν εορτής συσκέψεις!!!!!!!!!!!!!!Θα πνιγεί η Σκύδρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι απαράδεκτοι!!!!!!! τα γιαννιτσά εχουν κυριολεκτικά αποκλειστεί κι αυτοί βγαίνουν φωτογραφίες σε γλέντια και εκδηλώσεις .ρε άντε απο δω ξεφτίλες μας έχετε κουράσει με την ανικανότητα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η δημοτική αρχη κοιμάται όρθια και ονειρεύεται.Για αλλη μια φορα θαυμάζουμε την ανικανότητα τους.Ανικανοι να διαχειριστούν οποιαδήποτε κρίσιμη κατάσταση ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί και τσαταλιαζουν τα νεύρα όλων όσων πλήττονται απο τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατα τα αλλα ζηταν και συμμετοχες στην παραμυθουπολη για να γεμισουν τα ταμεια,η αχαριστια και η υπεροψια εδω πληρωνεται σταμκο,δε σε σωνουν οι βολτες στον πεζοδρομο με 5 συμβουλους για προστασια.καιρος γαρ εγγυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Συνεργάτιδα δημαρχου με τα πολλα πτυχία χαχαχαχαχα δεν θα κανει καμια δήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο χωριό μου σήμερα από το πρωί είναι το μηχάνημα με τον αντιδήμαρχο παρόν μέσα στη βροχή και μπράβο του είναι ο μόνος που τρέχει παντού και χωρίς να τον έχουν ψηφίσει.ΑΓΡΑΣ Μ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΒΡΕΞΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΛΙΑΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.