Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μια ξεχωριστή μέρα στο Λουδία…


Το περασμένο Σάββατο, 11.11.17, ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών. Ήταν μια διαφορετική μέρα προσφοράς, χαράς και δημιουργίας, καθώς φιλοξενήθηκε, με την συνεργασία και υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, η δράση ‘’Συμμετέχω Ισότιμα’’, η οποία διοργανώνεται από τον ανεξάρτητο τομέα Κοινωνικής Συνοχής και Προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συντονιστής της δράσης είναι ο περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Αηδονόπουλος.

Στόχος της δράσης αυτής είναι να ισχυροποιηθεί το δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε έκφανση πολιτισμού, αθλητισμού και άλλων τομέων δραστηριότητας των συνάνθρωπων μας που βρίσκονται στα όρια του κοινωνικού αποκλεισμού από σωματική, αισθητική, νοητική και κινητική αναπηρία.

Περισσότεροι από 80 ενήλικες και παιδιά ΑΜΕΑ φιλοξενήθηκαν από τον Δήμο Πέλλας στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κωπηλατικού Προπονητικού Κέντρου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών. Χάρηκαν το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, έπαιξαν και έκαναν βόλτα στα ήρεμα νερά του Λουδία.


Στην δράση αυτή καθοριστική ήταν η συμβολή της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) και της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Πυλαίας Χορτιάτη οι οποίοι με τις ειδικευμένες γνώσεις και ικανότητες όπως και με την άρτια τεχνική υποστήριξη που διαθέτουν έφεραν εις πέρας ένα αξιοθαύμαστο έργο προσφοράς και ανιδιοτέλειας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόξενος της Βουλγαρίας κος Rumen Rozanof, από την Περιφ. Ενότητας Πέλλας οι Περιφ. Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου, Μαρία Καράμπελα, Πέτρος Ζέρζης, Ιωάννης Ανδρίτσος και Λάκης Βασιλειάδης.

Από τον Δήμο Πέλλας ο Αντιδήμαρχος Δ. Ε. Μεγ. Αλεξάνδρου και Αθλητισμού Γιάννης Γυριχίδης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Ε. Πέλλας Νίκος Σαμόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας Απόστολος Φάκκας, ο Πρόεδρος του ΚΕΚΚΑΠΑ Πέλλας Νίκος Βαλνάρης, ο π. Βουλευτής και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, ο π. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Επίσης παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Συλ. Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ ‘’Ανατολή’’, Αναστασία Τσιμπρή, ο Αχιλλέας Μπέττας, από τον Ν.Ο.Γ. ο Πρόεδρος Νίκος Θωμαΐδης, και τα μέλη του ΔΣ, Γεώργιος Μαξούρης, Θέμις Νομίδης, Φωτεινή Κομκή όπως και οι Προπονητές Σπύρος Ασπρογέρακας και Ειρήνη Μυσιροπούλου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών ευχαριστεί την Διεύθυνση του καφέ – Εστιατορίου ‘’Λουδίας’’ για την πολλή ζεστή φιλοξενία που παρείχε σε όλους τους παρευρισκόμενους. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα ‘’Ελληνικά Πετρέλαια’’.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.