Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανελλαδική απεργία ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή


apergkat22 (Copy)Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου προκηρύσσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, με ομόφωνη απόφαση της διοίκησής της ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.
Σε αυτό το πλαίσιο, η ΟΙΥΕ απευθύνει κάλεσμα στα σωματεία και τους εργαζόμενους «να δώσουν μαζικά την απεργιακή μάχη ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η Ομοσπονδία  Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, με ομόφωνη απόφαση της Διοίκησής της, προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στον κλάδο του Εμπορίου ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.
Η λειτουργία των καταστημάτων στις 5/11/2017 συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών που ψήφισε πρόσφατα η Κυβέρνηση στο συμπληρωματικό Μνημόνιο του Μάιου και  μετά από επιταγή των δανειστών και των μεγαλοεργοδοτών.
Είναι φανερό ότι, αν οι εργαζόμενοι δεν αντισταθούν, το ξήλωμα της Κυριακάτικης Αργίας θα συνεχιστεί διότι αυτό θέλουν οι μεγάλες αλυσίδες, οι πολυεθνικές, τα malls, τα εκπτωτικά χωριά.
Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε  τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, με νέα Πανελλαδική Απεργία στις 5/11/2017.
Καλούμε τα σωματεία μας και τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά την  απεργιακή μάχη ενάντια στο Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων. Καλούμε τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών να σταθούν δίπλα μας και να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
Η Απεργιακή Συγκέντρωση της ΟΙΥΕ και των Σωματείων θα γίνει στην ΕΡΜΟΥ (Σύνταγμα) και ώρα 11.00 π.μ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ!
Για την ΟΙΥΕ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.