Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση της Αγάθης Μακρίδου για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς


Η χθεσινή ημέρα αποτέλεσε δικαιωματικά ιστορικό ορόσημο για την επανίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης, με την συμμετοχή περισσότερων από 210.000 πολιτών πανελλαδικά που έστειλαν μήνυμα ανανέωσης,ελπίδας και αλλαγής.
Περισσότεροι από 210.000 πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα και προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το ψέμα,ο λαικισμός και ο πολιτικός καιροσκοπισμός έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Δίνουμε δυναμικό παρόν και την Κυριακή 19 Νοέμβρη, επισφραγίζοντας την επανίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης που θα διαμορφώσει το μέλλον της πατρίδας μας.

Μακρίδου Αγάθη
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-Πολιτευτής Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Τώρα που βλέπεις ότι βγαίνει η Φώφη άλλαξες το τροπάριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλοι που εφυγαν απο το ΠΑΣΟΚ για συγκεκριμενους λογους και οι οποιοι δεν εχουν εκλειψει ΔΕΝ επιστρεφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα για ΠΑΣΟΚ μιλάτε... μοιραίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Μονα Λιζα μου σιγουρα το ψεμα και ο λαικισμος του Συριζα θα σταματησει μολις βγαλετε την Φωφη στην εξουσια ,αλλα το κλεψιμο,το δημοσιο χρεος , η διαφθορα ,τα κυκλωματα-παρακεντρα εξουσιας στο ποδοσφαιρο, στην Δικαιοσυνη ,οι μιζες κατεστρεψαν την Ελλαδα με το ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. επι 40 χρονια 1 Η Φωφη τι θα κανει οταν βγει ; θα δικασει ,θα τιμωρησει αυτους που επετρεπε το κομμα της να αλωνιζουν; μας δουλευεις κοριτσι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς την και ας άργησε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοπέλα μου με συμμετοχή απο 17-35 χρόνων 11% !!!και από 60 και άνω 55% !!! αυτό είναι σύναξη ηλικιωμένων να μην πω κάτι άλλο μακάβριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.