Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέες θέσεις εργασίας σε προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης αλλοδαπών

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Έδεσσας και Άρνισσας ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι έχουν εκδοθεί oι παρακάτω προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Α.Ε για την απασχόληση σε Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών ορισμένου χρόνου έως 31/12/2019

1. Προσωπικό 92 ατόμων κλάδων και κατηγοριών Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας,ΠΕ Ψυχιατρικής ,Πε Νοσηλευτικής,ΤΕ Επισκεπτών Υγείας και ΤΕ Διοικητικού (Μέχρι 20/11/2017 κατάθεση αιτήσεων )
2. Προσωπικό 12 ατόμων κλάδων και κατηγοριών ΠΕ Διοικητικού, ΠΕ Οικονομικού,ΠΕ Πληροφορικής ,ΠΕ Ψυχολόγων, ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών και Ιατρό Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας (Μέχρι 20/11/2017 κατάθεση αιτήσεων )
3. Προσωπικό 11 ατόμων κλάδων και κατηγοριών ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών (Μέχρι 20/11/2017 κατάθεση αιτήσεων )
4. Προσωπικό 11 ατόμων κλάδων και κατηγοριών ΠΕ Ψυχολογίας (Μέχρι 22/11/2017 κατάθεση αιτήσεων )
Πληροφορίες για την κατάθεση των αιτήσεων:
Δ/νση: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Α.Ε
Γ.ΔΑΜΑΣΚΟΥ 1
ΤΚ 13677
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ
ΑΧΑΡΝΑΙ
Τηλ 210-2447698
Email:info@aemy.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…