Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΔΕΔΥ Πέλλας: ΟΧΙ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πιστή στην εφαρμογή του συνόλου των μνημονιακών –  νεοφιλελεύθερων πολιτικών, επεκτείνει τους πλειστηριασμούς, με αποτέλεσμα πρώτες κατοικίες να υφαρπάζονται από τις τράπεζες ακόμη και για ευτελείς οφειλές.
Μετά από τη λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων, την εκτίναξη της ανεργίας και το χτύπημα των βασικών εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ, τράπεζες και Funds, ετοιμάζονται να λεηλατήσουν τη λαϊκή περιουσία. Τις επόμενες ημέρες αρχίζει η μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου από τα λαϊκά στρώματα στο κεφάλαιο, μέσα από τη διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Από τη μια νέα κέρδη, από την άλλη ξεσπίτωμα, κλοπή των κόπων μιας ζωής.

Για τη χιονοστιβάδα των «κόκκινων δανείων» δεν ευθύνονται οι λαϊκές οικογένειες που πήραν στεγαστικά ή καταναλωτικά δάνεια, ούτε οι αυτοαπασχολούμενοι, μικροεπαγγελματίες κι οι αγρότες που δανείστηκαν για τη δουλειά τους. Ευθύνονται οι τράπεζες με την τοκογλυφική πολιτική τους και τα μνημόνια διάρκειας, που επιβάλλουν Κυβερνήσεις- Ευρωπαϊκή Ένωση -Δ.Ν.Τ, για χάρη ντόπιων και ξένων συμφερόντων.
Αποτελεί λαϊκή απαίτηση από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της «πρώτης φοράς αριστερά» να μην προχωρήσει σε πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Σε διαφορετική περίπτωση η αντίδραση της κοινωνίας και των εργαζομένων θα είναι άμεση και δυναμική.
Για την ΕΓ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας
Ο πρόεδρος Η γ. γραμματέας
Γιάννης Σουκιούρογλου Λεμονιά Χρυσανθίδου








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Κάτι έπρεπε να να πει και η ΑΔΕΔΥ Πελλας.Βεβαια το κειμενάκι έχει καταντήσει σούπα και ανακριβές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.