Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Αστυνομικοί βρήκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε δύο σπίτια (φωτο)


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (23-11-2017) το πρωί σε χωριό του Δήμου Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο Έλληνες ηλικίας 57 και 43 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 57χρονου, βρέθηκαν σε χώρο αποθήκης και κατασχέθηκαν 5 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 326,4 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 43χρονου, διαπιστώθηκε να κατέχει σε αποθήκη, τρεις συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 969,6 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε αντλιοστάσιο ιδιοκτησίας του σε αγροτική περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 182,6 γραμμαρίων.
Συνολικά από την κατοχή τους κατασχέθηκαν 2 κιλά και 478,6 γραμμάρια κάνναβης.
Οι συλληφθέντες, με τις κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τα ναρκωτικα που λετε που ειναι? Αααα την φουντα εσεις εκει στο ελλαντα το λετε ναρκωτικα? Ε για αυτο το λογω ειστε εκει που ειστε και θα ειστε για τα επομενα 50 χρονια. Ευτυχως εγω ζω στην ευρωπη οπου την καναβη την βρισκεις ακομα και στα περιπτερα. Ακου εκει ναρκωτικα το χασισι. χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.