Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Προσελήφθη για πρώτη φορά ογκολόγος γιατρός στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι προσελήφθη στις 15-11-2017 και πρόκειται να αναλάβει υπηρεσία άμεσα (τις προσεχείς δύο ημέρες) επικουρικός ογκολόγος ιατρός στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών προκειμένου να στελεχώσει και να ενισχύσει την λειτουργία του Ογκολογικού τμήματος της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Επισημαίνεται ότι για πρώτη φορά προσλαμβάνεται ιατρός ογκολόγος στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τους ογκολογικούς ασθενείς (καρκινοπαθείς) και τους χημειοθεραπευόμενους, καθώς μέχρι τώρα το ογκολογικό ως τμήμα της παθολογικής λειτουργούσε υπό την επιστημονική υπευθυνότητα του διευθυντή της Παθολογικής κ. Κακουλίδη, ο οποίος όμως είναι παράλληλα επιφορτισμένος με την επίβλεψη της λειτουργίας ολόκληρης της Παθολογικής Κλινικής.
Η συγκεκριμένη πρόσληψη έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα και να καλύψει τις ανάγκες των ογκολογικών και χημειοθεραπευόμενων ασθενών της περιοχής, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου,  καθώς ενισχύεται σημαντικά η λειτουργία του.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???.... ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ???...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΦΟΥΓΑΡΑ" ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! ,,,Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΝΤΟΡΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.