Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγροτοδικείο για τους αγρότες από τα μπλόκα Μελισσίου και Σερβικής Γέφυρας


Την πόρτα του δικαστηρίου στα Γιαννιτσά θα περάσουν την ερχόμενη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το πρωί, εξήντα (60) περίπου αγρότες των μπλόκων Μελισσίου και Σερβικής Γέφυρας, για τις πολυήμερες κινητοποιήσεις τους τον Ιανουάριο του 2016.

Ειδικότερα, οι αγρότες από τα παραπάνω μπλόκα κλήθηκαν να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον του ακροατηρίου στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών κατ΄ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τα μπλόκα με τρακτέρ που είχαν στηθεί στον κόμβο του Μελισσίου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας και στην είσοδο των Γιαννιτσών, στο ύψος της -λεγόμενης- Σερβικής Γέφυρας.

Όπως μας ενημέρωσε ένας εκ των κατηγορουμένων από το μπλόκο Μελισσίου, ο Χάρης Κοσμίδης, συνολικά στο δικαστήριο κλήθηκαν 29 άτομα από το μπλόκο Μελισσίου και 30 άτομα από το μπλόκο της Γέφυρας.

Για την Δευτέρα, στις 9.00 το πρωί, έξω από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών αναμένεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στους αγρότες από συναδέλφους τους αλλά και από φορείς της περιοχής.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.