Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προβολή ταινίας στην Έδεσσα: “Και ο Θεός να βάλει το χέρι του”


Ο Φ.Σ.Ε. «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ.,  την  Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, στις  9μ.μ., στην αίθουσα προβολών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας, θα προβάλλει την ταινία:

Και ο Θεός να Βάλει το Χέρι του! (2013)
Σκηνοθεσία: Τζέναρο Νουνζιάντε
Ηθοποιοί: Κέκο Ζαλόνε, Μίριαμ Νταλμάζι, Ορσέτα Ντε Ρόσι
Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία
O Κέκο είναι παντρεμένος και έχει έναν υπέροχο γιο. Εργάζεται ως καμαριέρης σε ξενοδοχείο, όταν αποφασίζει να παραιτηθεί και να ασχοληθεί με την πώληση μιας συγκεκριμένης μάρκας ηλεκτρικής σκούπας. Η οικονομική κρίση ξεσπά και η γυναίκα του απολύεται από τη δουλεία της, ενώ οι πωλήσεις της σκούπας δεν πάνε καθόλου καλά. Ο Κέκο όμως έχει υποσχεθεί στον γιο του ότι αν πάρει σε όλα τα μαθήματα «άριστα» θα του κάνει δώρο τις διακοπές των ονείρων του. Ο μικρός τα καταφέρνει περίφημα και τώρα ο Κέκο πρέπει να τηρήσει την υπόσχεση του χωρίς δεκάρα στην τσέπη.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΛΗ.
    ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ;
    ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΣΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΟΖΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΡΟΥ;
    ME EKEINH THN ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ 200 ΘΕΣΕΩΝ.
    ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΡΙΒΕ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε αυτή η φωτό είναι από εκδήλωση της ΝΔ πρίν 800 χρόνια ! Αφού ο Γιαννου έχει ακόμα μαλιά χαχα ερε μαύρα χάλια που είστε !εκεί στη δηκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τον Μ.Αλέξανδρο όπως ίσως θα θυμάστε ευθύνεται άλλος Δήμαρχος-που πρέπει να λογοδοτήσει σε όσους τον πίστεψαν. Αλλά έτσι είναι, γρήγορα ξεχνάνε κάποιοι...Τώρα τελείωσε το παραμύθι.ΤΕΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.