Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέντε Αλβανοί πίσω από την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου


Πέντε Αλβανοί, τέσσερις έχουν συλληφθεί κι ένας διαφεύγει στην Αλβανία, βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι δύο Αλβανοί, που κατηγορούνται ως φυσικοί αυτουργοί  βρέθηκαν στο γραφείο του δικηγόρου προκειμένου να μεταφέρουν την εκβιαστική απαίτηση των τριών ηθικών αυτουργών της δολοφονίας για 5 εκατομμύρια ευρώ προς τον εντολέα του Ζαφειρόπουλου, Αριστείδη Φλώρο.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσε ότι ο ένας συλληφθείς ως φυσικός αυτουργός είναι ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας, ο οποίος μετά τον φόνο είχε καταφύγει σε καταυλισμό Ρομά στον νομό Αχαΐας και  καθ’ομολογία του είναι είναι αυτός που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον δικηγόρο ενώ υπέδειξε και τους τρεις  ηθικούς αυτουργούς.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός, 30 ετών, ήταν μαζί με τον 32χρονο στο γραφείο την ώρα της δολοφονίας και  κατά πάσα πιθανότητα, έχει διαφύγει για τη χώρα του την επομένη της δολοφονίας.


Η κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στοιχειοθετείται μετά  την ομολογία του 32χρονου και υλικό υποκλοπής που έχει στα χέρια της η αστυνομία. Ως ηθικοί αυτουργοί, προκύπτουν 3 Αλβανοί, 34,35 και 40 ετών, έγκλειστοι του Κορυδαλλού, οι οποίοι θα κατέβαλαν  20.000 ευρώ στους δύο παραπάνω προκειμένου αυτοί να επισκεφθούν τον Ζαφειρόπουλο και να τον εκφοβίσουν ώστε να μεταφέρει με τη σειρά του την απαίτησή τους προς τον εντολέα του.

Οσον αφορά το υλικό υποκλοπής,  η αστυνομία στη διάρκεια της έρευνάς της, τις τελευταίες 19 ημέρες,  είχε βρει τα κινητά των δραστών και είχε καταγράψει συνομιλίες που επιβεβαιώνουν την εμπλοκή τους στην υπόθεση

Σημείο κλειδί στην παραπάνω έρευνα αποτέλεσε και η ένοπλη συμπλοκή στις 20 Σεπτέμβρη στην πλατεία Δαβάκη,  καθώς μέσω των αποτυπωμάτων και της βαλλιστικής,  δημιουργήθηκε μια σαφής ένδειξη ότι ο δράστης της  δολοφονίας ήταν και ο δράστης της συμπλοκής.


Τέλος, έγινε έρευνα και στο διαμέρισμα που έμεναν οι δύο φυσικοί αυτουργοί και βρέθηκαν όπλα εκρηκτικά και αστυνομικές στολές.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.