Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή επιστολή προς το δήμαρχο Αλμωπίας


Κ. Δήμαρχε αυτός είναι ο πετρωτός κεντρικός δρόμος μέσα στο κέντρο του χωριού μου Αρχάγγελο που κάνουμε κάθε μέρα για να πάμε στα σπίτια μας. Οι ηλικιωμένοι πάνε στην εκκλησία, στα καφενεία και στα σπίτια με μπαστούνια, τα μικρά παιδάκια πάνε σχολείο χέρι-χέρι με τις μανούλες για να μην πέσουν και σπάσουν κανένα πόδι η χέρι και όσοι πάνε με τα αυτοκίνητα οι ζημιές είναι μεγάλες. Έχουν γίνει μικροατυχήματα πάρα πολλά. Οι λακκούβες είναι αμέτρητες και όλες οι πέτρες σκόρπιες.

Υποψήφιος δήμαρχος προεκλογικά είχε πάθει λάστιχο σε μια από τις λακκούβες και υποσχέθηκε ότι θα το κάνει το δρόμο ΑΜΈΣΩΣ, μόλις εκλεγεί. Εκλέχτηκε και δυστυχώς δεν το έκανε.  Παρακαλώ πάρα πολύ να συντομεύσετε την μελέτη του έργου για να γίνει ο δρόμος το συντομότερο δυνατό. Μου είχατε υποσχεθεί πριν τέσσερις μήνες ότι χρειάζεται Μελέτη...ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ . .Μην ρίχνετε ευθύνες για την κατάσταση που κατάντησε διότι ξέρουμε πολύ καλά πως ήταν να γίνει και πως έγινε... Αυτή την στιγμή προέχει να γίνει ΆΜΕΣΑ, για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού μου.. Θα σας ευχαριστήσω όταν ξεκινήσει το έργο. 

ΔΉΜ. ΚΟΚΚΑΣ πρώην σύμβουλος Δήμου Εξαπλατανου, πρώην τοπικός σύμβουλος τοπ. Κοινότητας Αρχαγγέλου...μέλος Δ. Σ παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ Αλμωπίας....... 

Υ. Σ Πρόεδρε του χωριού μου Διονύση θέλω να έχουμε ΆΜΕΣΗ συνεργασία για το συγκεκριμένο έργο και άμα θέλεις πάμε και στην περιφέρεια μαζί ή στον Δήμαρχο σε πρώτη φάση... Όσο αφορά για το πόσιμο νερό που η θολούρα δεν έχει τα όρια της ξεκινήσατε πρόχειρα.. Χρειάζεται καινούργιο υδραγωγείο και πολλά άλλα... 

Από την προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Δημήτρη Κόκκα
arxagelos
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δημητρη Κοκκα, ξεχασες να αναφαιρεις την αλλη σου ιδιοτητα(πρωην ή νυν δεν γνωριζω),του δασοφυλακα.Χωρις να θελω να υποτιμησω τα προσφατα τοπικα προβληματα πυ βιωνετε, για τα οποια διαμαρτυρεσαι,προσθετω ενα ακομα διαχρονικο,χιλιοειπωμενο και ακρως επικαιρο λογω των τραγικων πλημυρων του τοπου:την απογυμνωση, απο την λαθραιμπορεια δεντρων, των γυρω βουνων και ποταμων μας.Θα ειχε μεγαλυτερη αξια μια δικη σου παρεμβαση, ως σχετικου με το θεμα και βεβαιως θα κερδιζες την εκτιμηση ολων υμων των ευαισθητοποιημενων πολιτωνΠριν η τελευταια σταγονα ξεχειλησει το φασμα της οικολογικης καταστροφης στην περιοχη μας,με ο,τι αυτο συνεπαγεται,ξανασκεψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.