Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη της Μαρίας Σηφάκη στη δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Έδεσσας


IMG_6894 (Copy)Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 επισκέφτηκε τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας η κα Μαρία Σηφάκη, εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Ν. Πέλλας κου Ιωάννη Σηφάκη, η οποία ενημερώθηκε για την εκπαιδευτική και πολιτιστική δραστηριότητα της Βιβλιοθήκης αλλά και για λοιπά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ι. ΣΗΦΑΚΗΣ & ΜΑΡΙΑ ΣΗΦΑΚΗ???...ΟΠΩΣ ΤΟ "ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ???"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια ... μετά την καθιέρωση του θεσμού της "πρώτης κυρίας" στις ΗΠΑ, της "πρώτης κυρίας" στη Γαλλία, έχουμε και το θεσμό της "αδερφής βουλευτή Γιάννη Σηφάκη" στην Πέλλα, η οποία πραγματοποιεί επίσημες επισκέψεις και εκδίδει και δελτία τύπου παρακαλώ !!! Αυτά είναι τα νέα αριστερά ήθη ... Ε ρε βούρδουλας που σας χρειάζεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα μας κάνετε!!!!!!!
    Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Περιστέρα...ΥΓτα μικρά θα πανε κάπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μαρία - Αντουαννέτα Σηφάκη, της γνωστής βασιλικής οικογένειας "Σηφάκη", επισκέφθηκε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Έδεσσας. Αναμένουμε επισκέψεις και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας. Της βασιλομήτωρος, του διαδόχου κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι λέτε ρε παιδιά;;και δεν το ξέραμε να μην πάμε στην δουλειά μας για να χειροκροτήσουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουν ξεφύγει εντελώς στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα. Ας πληροφορήσει κάποιος τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη ότι η χώρα στην οποία εκλέγεται βουλευτής έχει Δημοκρατικό Πολίτευμα. Και στα δημοκρατικά πολιτεύματα οι θεσμοί δεν έχουν οικογενειακή ή άλλου είδους εκπροσώπηση. Αυτά συμβαίνουν σε άλλα καθεστώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.