Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στο δρόμο Γιαννιτσών-Χαλκηδόνας (βιντεο)


Κλειστό παραμένει το βασικό οδικό δίκτυο που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη καθώς η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται προς τη νέα εθνική οδό (παράκαμψη) από τη διασταύρωση της Παραλίμνης μέχρι τη Χαλκηδόνα. Στο ύψος της Νέας Πέλλας έχει συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος νερού που ανάγκασε τους οδηγούν που κινούνταν στο σημείο να γυρίσουν πίσω ενώ κάποιοι τολμηροί κατόρθωσαν με δυσκολία να περάσουν και άλλοι εγκλωβίστηκαν στα νερά.

Κλειστός επίσης είναι ο δρόμος προς τη Νέα Πέλλα από την παρακαμπτήρια οδό της Γουμένισσας.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η Πέλλα θα βρίσκεται στο επίκεντρο των βροχοπτώσεων τα επόμενα εικοσιτετράωρα. 
Οι οδηγοί καλό είναι να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους ενώ σε περίπτωση που επιβάλλεται να κινηθούν απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τις νεροπαγίδες σε όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο.


eoxalkidgian
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Η Περιφέρεια δεν θα λογοδοτήσει; Κυρία Αντιπεριφερειάρχη η περίοδος χάριτος πέρασε. Θα ασχοληθείτε με το θέμα σοβαρά ή θα το θυμάστε μόνο όταν συμβαίνει το κακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΟΥ,ΙΔΟΥ,40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ,Ν.Δ. ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΖΑ! 7 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΓΑΓΓΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ο κ Θεοδωρίδης θα έπρεπε να δωση κάποια απάντηση ;....αν το επιτρέπει ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ:
    Η ΝΤΟΡΚΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΕΜΑΚ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.
    ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΑΗΔΟΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΤΕΣ. ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έργο του Θεοδωριδη... Μοναδικό αλλά δούλεψε... Στου Καπελλη δεν πλημμύρισε η εθνική.. Αν προλάβαινε να νικήσει την γραφειοκρατία.. Και γινόντουσαν κι άλλες επεμβασεις

      Διαγραφή
    2. Μόνο του Θεοδωρίδη δεν είναι το έργο στου καπελλη με αποδείξεις...
      Συμβούλου ναι αλλά Θεοδωρίδη η αηδονα με τίποτα.....

      Διαγραφή
  6. Πώς να αποφύγουμε τις μετακινήσεις που πρέπει να πάμε στις δουλειές μας αύριο και μάλιστα είμαστε αναγκασμένοι να μετακινηθούμε από νομό θεσ/νίκης προς νομό Πέλλας; σήμερα η επιστροφή ήταν ένα μαρτύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει πόσα χρόνια το ίδιο θέμα γίνετε κ ούτε ο θεωδοριδης Ούτε η αηδόνα Ούτε κ τζιτζικωστας σκοπεύει να κάνει κάτι Γιατί Τ μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα.στον καπέλη από Τ Αύγουστο είχανε βάλω της μπάρες κ ξεκίνησαν το σκάψιμο μέσα στον Οκτώβριο κ πιάσανε η βροχές κ έμεινε στη μέση το έργο.. και είναι τόσο άχρηστη που έχει πόσα χρόνια και δεν μπορούν να τελειώσουν το δρόμο Παραλίμνι διασταύρωση σου.τα παρταλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίσημα και με υπευθυνότητα η δημοτικη αρχή να βγει να μας πει ότι μπορούμε αύριο να μετακινηθουμε και να πάμε στα σχολεια του Δήμου Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΩΣΡΕ Η ΠΕΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ.
    ΡΔΩ ΟΙ ΚΑΡΟΔΟΡΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. telh kukloforias 300 eyrw..na sta moutra mas m aytous tous dromous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μπαίνουν όμως τρένα στα Γιαννιτσά...εγώ λέω να γίνει ναύσταθμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι άσε την ειρωνεία δεν περνάει..ο ναύσταθμος θα γίνει στην Νέα Πέλλα τέρμα τα αστεία.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.